Uskrs je pravo vreme da se svi okupimo, družimo, volimo, i malo i našalimo. A mi smo ovog puta zamislili imaginarnu situaciju s ciljem da vas nasmejemo. 

Dakle, zamislite samo - uskršnja trpeza, a za stolom 12 ljudi - svi različiti horoskopski znaci. Naravno da će biti haosa, a u nastavku pratite kako bi se odvijala ova imaginarna situacija. 

Ko prvi prilazi jajima? Zna se - Vaga. Uzima dva, gleda u jedno, pa u drugo, u jedno, pa u drugo, zagleda ih, obrće i ne može da se odluči koje će. 

via GIPHY

Škorpija mora da uzme najcrvenije, Blizanci ono što "vrišti" od šarenila, a Bik je već spazio najveće i ne pušta!

Lav "zna za foru", odmah je video jaje za koje zna da je pobedničko (i nema šanse da ikome otkrije kako). 

via GIPHY

Devica uzima jedno za drugim, okreće ih i svakom nalazi manu – jednom nije ravnomerna boja, na drugom se nalepnica malo iskrivila… Neće valjda da se kucka sa nekim "trećerazredno" ukrašenim jajetom.

Vaga uzima druga dva jajeta i ponovo ih odmerava.

Jarac bira najtamnije jaje, ali Ovan bi isto to. Ukrstio se "rog na rog" i posle žestoke "ko živ" rasprave, jaje ipak uzima Jarac. Ovan bira najsličnije (a onda koristi priliku kad ovaj ne gleda da ih zameni).

via GIPHY

Rak bezvoljno uzima prvo koje je snimio, svakako nije njegov dan, a i cela ta euforija oko tucanja mu nije naročito zanimljiva. Vodolija se slaže – najradije ne bi ni učestvovala u ovoj igri, al' kad već ne može da se izbori sa "nezrelim ostatkom družine" uzeće koje god mu date i usput raspredati o starim zaboravljenim uskršnjim običajima.

Ni Riba još ne bira svoje jaje, čeka da ostali izaberu, pa da im pohvata slabe tačke.

Vaga se već ustremila na treću "turu".

via GIPHY

Strelac uzima najneupadljivije jaje i stavlja ga u džep. Devica je konačno izabrala svoje bez mane (tačnije, ono sa najmanje mana), Vodolija uzima jaje, Riba uzima jaje, Vaga sležući ramenima uzima ono koje je ostalo.

I, kucanje može da počne!

Jarac prvi kreće po principu “da odradimo i to pa da konačno jedemo” i u okršaju s Ovnom obojica pucaju.

Bik gubi strpljenje s Vagom koja sad ne može da se odluči koju stranu jajeta da postavi, tako da samouvereno kreće na Vodoliju i gubi.

Lav već šizi jer ga je jedan Rak razbio i smišlja kako da traži “revanš”.

Blizanac je jedva dočekao da pobedi Raka, mada su svi primetili da nešto čudno drži jaje. Ali, to mu nije uspelo sa Ribom s kojom je morao da se gleda u oči pa nije uspeo da izvede svoj pobednički potez.

via GIPHY

I Škorpija je “pukla” od Ribe, ali sad već nije ni bitno, tokom tucanja je upecala Rakov pogled, biće kasnije nekog revanša, ali u spavaćoj sobi.

Devica je razbijena, ali sad je koncentrisana na to da ravnomerno usitni krhotine kore, kako bi jaje oljuštila kako treba.

Vodolija i dalje prevrće očima, ali na kraju biva prinuđena da se kucne s Ribom i izlazi kao pobednik, ali je dočekuje Strelac. Vaga još uvek bira jaje.

I, kao pobednik izlazi Strelac. Svi se bacaju na ljuštenje jaja osim nezadovoljnog Lava koji ne skida pogled sa Strelca, a onda teatralno konstatuje: Strelac sve vreme koristi drveno jaje!

Opšti haos tek počinje… 

Bonus video:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: AK/ www.24sata.rs