Kako stvari stoje, pojedinim znacima ovaj Uskrs doneće promene i na finansijskom planu, a astolozi smatraju da će ovim znacima stići novac upravo oko Uskrsa. 

Lav

Lavovi su poznati po tome da su strastveni i ambiciozni, a njihova upornost može ih dovesti do finansijskog uspeha. Ovaj znak ima posebnu sposobnost da privlači novac i da stvara finansijske prilike. Uoči Vaskrsa, očekujte da će se nešto pozitivno desiti na finansijskom planu za Lavove, piše Krstarica.

Pojedinim znacima se smeši dobitak na Uskrs.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su veoma intuitivne i imaju jaku moć manifestacije. Oni koji su rođeni u ovom znaku često dobijaju novac na neočekivane načine, a uoči Vaskrsa mogu očekivati finansijsku dobit od nekog neočekivanog izvora.

Vodolija

Vodolije su poznate po tome što su veoma kreativne i inovativne, a to često dovodi do novčanog uspeha. Ovaj znak ima sposobnost da stvori novu i originalnu ideju koja može dovesti do finansijske dobiti. Uoči Vaskrsa, očekujte da će Vodolije dobiti novac na neobičan način.

Pojedini znaci biće srećne ruke kada je u pitanju novac ovog Uskrsa.
Shutterstock 

Ribe

Ribe su veoma intuitivne i osetljive, a ove karakteristike im često pomažu da prepoznaju nove finansijske prilike. Ovaj znak takođe ima sposobnost da manifestuje želje i privuče novac. Uoči Vaskrsa, Ribe mogu očekivati finansijski dobitak koji će im doneti olakšanje.

Iako ove prognoze ne garantuju novac, one ukazuju na horoskopske znakove koji su u poziciji da privuku finansijsku dobit u periodu pred Vaskrs. Ukoliko ste rođeni u jednom od ovih znakova, otvorite se za mogućnosti i verujte u svoju intuiciju, a finansijski uspeh bi mogao biti na vidiku.

Bonus video:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.