Prvi prolećni pun Mesec u ovoj 2023. godini čeka nas već 6. aprila 2023. i to ujutru, oko 6:34. Naziva se još i Ružičasti pun Mesec prema divljem cvetu plamencu koji cveta u ovom dobu, poznatom i kao "ružičasta mahovina", piše Sensa.rs.

Ružičasti Mesec pozicioniran je u znaku Vage, znakom koji vlada svim ličnim i profesionalnim partnerstvima, obavezama i zajednicama. Vaga, čiji je simbol ravnoteža, šarmantan je, društveni i ljubazan horoskopski znak. Ovo pokazuje njihovu prirodnu želju za pravednošću, pravdom i logikom, a evo kako će ružičasti pun Mesec u Vagi 6. aprila uticati na svaki znak.

Ovan 

Prelomni trenutak u vašem romantičnom životu mogao bi biti na horizontu. Ružičasti Mesec bi vam mogao doneti priliku da se zbližite više nego ikada pre, ili da se razbijete kao varnice na vetru. Međutim, ako ste u vezi, čini se da je ovo uzbudljivo vreme jer bi izjava ljubavi, odluka da zajedno živite, veridba ili čak brak mogao biti u toku. Usamlejni mogu da iskoriste ovu atmosferu i potraže nekoga sa dugoročnim potencijalom. Ako se ne osećate sinhronizovano sa vašom drugom osobom, iskoristite ovo vreme da sednete sa svojim partnerom i procenite kako možete da poboljšate situaciju.

ovnovi će srediti sve probleme u vezi.
Unsplash 

Bik 

Bez obzira da li ste zaposleni ili ne, biće "velikih pomaka" za vas i vaš posao. Bićete zauzetiji nego ikad jer ćete žonglirati sa mnogo različitih radnih obaveza. Možda ćete završiti važan projekat ili preuzeti više za svog šefa. Ako tražite posao, sada za vas može doći pozitivnije vreme. Morate da odvojite više vremena za sebe i svoje blagostanje. Promenite svoju rutinu i napravite zdraviji izbor fitnesa i ishrane.

Blizanci 

Ovo doba godine zvuči posebno prijatno za vas, Blizanci, i lično i romantično. Ne samo da ćete biti motivisani da uživate u hobijima, sportu i zabavi, već ćete biti i raspoloženi za ljubav. Ako ste slobodni, sada je vreme da pronađete nekoga ko raspiruje vatru u vašem srcu. Kao rezultat, možete kreirati što više opcija za upoznavanje. Čak i ako ste u vezi, Blizanci mogu uživati u ovom vremenu tako što će dati prednost emociji, smehu i zadovoljstvu sa svojim partnerom.

Rak 

Ružičasti Mesec će osvetliti vašu prošlost, kao i vašu porodicu, nasleđe i vaspitanje. Ovo vas može navesti da obratite pažnju na konkretnu situaciju u porodici ili roditeljstvu. Međutim, on takođe ističe da bi se ista količina energije umesto toga mogla usmeriti na kuću ili nekretnine. Moguće je da ćete menjati i renovirati žiivotni prostor, a za neke je moguća čak i selidba.

Neki bikovi mogu se i preseliti.
Shutterstock 

Lav 

Sada nije vreme za bilo kakav strah. Bilo da radite na velikom projektu ili inicijativi, ili možda finalizujete detalje kritičnog ugovora, pun Mesec će vam doneti nalet uzbudljivih ideja koje će vam dati energiju da svoju viziju emitujete svetu.