Od kako je sveta i veka, odnos svekrva i snajki je oduvek je bio okarakterisan kao turbulentan. Da se razumemo, ovo nije uvek pravilo, jer izuzetaka uvek ima, ali u većini slučajeva, relacije nisu uvek idealne. 

Neki veruju da na to može uticati i horoskop, a prema astrologiji, postoje 3 znaka kojih snajke treba posebno da se "čuvaju".

Rak

Svekrva u znaku Raka često deluje vedro, ljubazno i nasmejano, ali kad je bolje upoznate, shvatićete da voli da zabada nos gde mu nije mesto i tako izaziva sukobe u porodici. Ponekad se oseća uvređeno zbog sitnica i tada je u stanju da napravi predstavu ako ima publiku. Uprkos tome, ako i kada je potrebno, spremna je pomoći sinu i snaji, piše Index.hr.

Najgore svekrve rađaju se u 3 horoskopska znaka.
Shutterstock 

Lav

Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vreme gleda s neodobravanjem, verovatno ste zaboravili da joj udelite kompliment. Lavovi vole da budu u centru pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osećaju važnim i cenjenim. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste.

Ovan

Razgovor sa svekrvom u znaku Ovna može biti prijatan. Često nude savete, pomažu ili čuvaju svoje unuke, a da ih to ni ne pitate. No može se dogoditi da preteraju i počnu da guraju nos i gde treba i gde ne treba, pogotovo kada je reč o vašem braku. Ipak, dugoročno nisu štetne, a njihova prisutnost može izmamiti puno smeha.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Bonus video:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija