Da li će se neko javiti bivšem partneru zavisi od mnogo toga, počev od uzroka raskida veze, samog odnosa tokom iste, ali i od toga da li je neko spreman da zbog ljubavi "gazi" preko svojih odluka. 

No, prema astrologiji, četiri horoskopska znaka su najsklonija kontaktiranju bivšeg partnera.

Rak

Rakovi su veoma emocionalni i često su skloni nostalgiji. Mogu se osećati usamljeno i izgubljeno nakon raskida, pa zbog toga dolaze u iskušenje da se jave bivšem partneru kako bi ponovno uspostavili vezu.

Pojedini znaci često upadaju u problem jer se javljaju bivšem.
Shutterstock 

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i teže da budu voljeni. Nakon raskida, mogu se osećati nesigurno i nevoljeno, što ih može navesti da kontaktiraju bivšeg partnera kako bi potvrdili svoju vrednost, piše Index.hr.

Vaga

Vage teže harmoniji i uravnoteženju u odnosima, pa nakon raskida mogu biti skloni traženju pomirenja s bivšim partnerom kako bi obnovili ravnotežu u svojim odnosima.

Pojedini znaci često dolaze u iskušenje da mole za pomirenje.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su vrlo strastvene i emocionalne, pa im prekid veze može uzrokovati intenzivnu bol i tugu. Kako bi ponovno osetili strast, mogu doći u iskušenje da se jave bivšem partneru.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV