Devica

Devica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvesti. Neće stati dok sve nije na svom mestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora biti besprekorno organizovano i na mestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto je to baš njima moralo da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu videti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživi kao svoje.

Pošto je Vaga velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa, piše luftika.rs.

Ribe

Ribe imaju svoju viziju sveta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i suoče se sa stvarnošću, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato često reaguju veoma burno, ponekad i neoračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivom situacijom, nije iznenađujuće ako pokušaju da je reše pod dejstvom alkohola jer se tako „lakše“ suočavaju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.