Mart mesec će za neke ljude biti odličan po pitanju finansija. U ovom mesecu odviće se dva velika astrološka događaja - Saturn će preći iz Vodolije u Ribe, a Pluton će nakon 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodoliju. To će imati velik uticaj na sve znakove i u finansijskom smislu, pa saznajte da li ste među srećnicima koji bi se mogli obogatiti u martu...

Jarac

Mart će biti odličan za vaše finansije. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što dugo priželjkujete. Mogli biste dobiti ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vreme da podmirite dugove i započnete štednju.

Vodolija

Saturn će u martu napustiti vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste dobiti neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mesec i za prodaju nekretnine. Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primetiti da je vaša zarada počela da raste. Iskoristite ovaj pozitivan period za unapređenje svojih finansijskih prilika.

Ovan

U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na račun zalaganja i dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćeno radno mesto. Ovaj mesec bi takođe mogao biti dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i proverite sve moguće rizike pre nego što donesete odluku.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.