1. Potrebno vam je vreme za sebe

Najčešće pripadate introvertima, pa vas veća okupljanja iscrpljuju i preplavljuju. Imate granicu do koje vam prija druženje sa prijateljima, nakon čega se razilazite. Ponekad vam prija da se osamite kako biste napunili baterije.

2. Brzo se zaljubljujete

Kada vam se neko dopadne, skloni ste maštanju o zajedničkoj budućnosti. Međutim, poznato je da prvi utisak može da prevari, pa je pametnije upoznati osobu, pa tek onda izvoditi zaključak. Ako mislite da i vi u tome grešite, ne bi bilo loše da pratite znake koji ukazuju da druga strana nije baš najbolja opcija za vas.

3. Upijate tuđu energiju

Lako prepoznate raspoloženje bližnjih, znate kada im nije dan ili su potišteni. Pored toga, to utiče i na vašu energiju, znatno više u poređenju sa osobama drugih znakova. Neretko, bolje umete da razaznate tuđa osećanja, nego svoja.

4. Kreativni ste

Uživate u umetnosti i lepim stvarima, pa se često oblačite po poslednjoj modi, ili ulažete novac u enterijer. Stoga, ne čudi što ispoljavate kreativnu stranu, koja ponekad podrazumeva i hobi. Postoje trenuci kada emocije prenosite na papir, ručni rad ili note.

ribe važe za kreativne ljude
Shutterstock 

5. Interesuju vas astrologija i srodne nauke

U društvu ste poznati kao veliki poznavalac astrologije, fizike, pa čak i tarota. Zanimljivo vam je da istražujete širu sliku, i da izučavate različitosti kod ljudi, ali i svoje osobine, kako biste došli do suštine.

6. Puni ste razumevanja i veoma brižni

Poklanjate svu svoju energiju i pažnju drugima, često zaboravljajući na sebe. Međutim, ne umeju svi da prepoznaju vašu iskrenu nameru, pa ponekad shvatite da nisu vredni vaše ljubavi ili prijateljstva. Možda ne bi bilo naodmet da postavite granice i kada je potrebno kažete ne.

7. Osećajni ste

Ukoliko sagledamo sve horoskopske znake, vi ste prvi na listi onih koji bi se rasplakali tokom filma, ili se iznervirali zbog sitnice. Sa druge strane, dirne vas i najmanji znak pažnje. Sva ta tanana osećanja ponekad postanu teško savladiva.

8. Imate izraženu intuiciju

Umete da prepoznate šta se krije iza određenih ljudi ili situacija, posebno kada nešto nije kako treba. Za to je zaslužna intuicija, a često odluke donosite slušajući srce, iako ne znate baš uvek zašto se tako osećate.

9. Birate kvalitet, a ne kvantitet

Ovo se pre svega odnosi na sklapanje prijateljstava i emotivne odnose, kada volite da se otvorite i podelite iskustva iz prošlosti. Tragate za suštinom i istinskim povezivanjem, a ne površnošću.

10. Volite da kroz rad pomažete drugima

Ispunjava vas posao koji uključuje savetovanje i pomoć u prevazilaženju problema. Drugima ste melem na ranu, i volite da se u vašem društvu osećaju prijatno. Čak i kada nemate takvo zanimanje, trudite se da doprinesete društvu kroz razne akcije ili pokrete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: city magazin