Nekome je teško da ne pokaže svoju ljubomoru i neretko to može da postane veliki problem u vezi. S druge strane, neki ljudi uopšte nisu ljubomorni, pa njihovim partnerima ponekad izgleda kao da im uopšte i nije stalo do njih.

Ako ste u vezi sa osobom rođenom u nekom od ovih horoskopskih znakova, znajte da oni nisu ljubomorni i da ljubomoru uopšte ne razumeju, pa u skladu sa tim neće trpeti ni bilo kakve ispade ni od koga.

Bik

Bik nije ljubomoran. Nije mu baš svejedno ako posumnja da partner nije iskren, ali će mu sve reći otvoreno. Ne može da podnese da nije siguran u sebe, svoju ljubav, a ne želi da gubi vreme na osobu koja se ne daje potpuno jednako kao on. Svrstava se u najvernije znakove, ali je za njega ljubomora nepoznata reč za koju nema mesta kada postoji prava ljubav.

Blizanci

Blizanci su vetropiri i velika deca Zodijaka, pa im je potpuno besmisleno osećanje ljubomore. Zašto bi se mučili i pravili scene partneru, kada mogu da idu na neki kraći put zajedno, da pogledaju neki dobar film ili da se druže sa prijateljima. Nije lako partneru koji je u vezi sa ovim znakom da shvati da nema ljubomore, ali Blizanci će otvoreno reći šta im smeta da bi se svaki problem ili neodumica odmah rešila.

Vodolija

Vodolija je jedan od znakova koji ne voli nemir, nestabilnost, niti rasprave ili neke probleme. Ona voli da je sve pod kontrolom. Ako neko ne želi da bude sa Vodolijom i da joj obezbedi i to malo što traži, onda ta osoba i nije za nju. Na pomen ljubomore se naježi i ne može da podnese da je neko kontroliše. Zato, ako ste ljubomorni i to otvoreno pokazujete, Vodolija nikako nije dobar izbor za vas jer će vas eliminisati iz svog života odmah.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.