Pun Mesec u Lavu odviće se u nedelju 5. februara. Poznat je kao Snežni Mesec, a ime je dobio po tome što je februar obično mesec s najviše snežnih padavina u godini. Energija ovog Meseca daje nam emocionalnu snagu i pozitivno utiče na našu kreativnost.

Pun Mesec u februaru podstiče nas da pokažemo više ljubavi prema sebi. Ohrabruje nas da se usresredimo na stvari koje nam donose nadu, sreću i radost, i što je najvažnije, da više pazimo na sebe i svoje potrebe. Četiri horoskopska znaka imaće najviše sreće od ovog tranzita.

Ovan

Promenite rutinu kako biste postigli ciljeve. Budite ponosni na sebe i svoj napredak. Odvojite neko vreme samo za sebe i radite nešto u čemu uživate. Odmorite se od stresne svakodnevice i opustite se. Pun Mesec je podsticaj da isprobate nove stvari i pomerite svoje granice. Otvorite se za nova ljubavna iskustva, piše Index.hr.

4 znaka imaće sreće 5 februara 2023 tokom punog Meseca
leandra-rieger-31p65jYy7gE-unsplash.jpg 

Strelac

Otpustite kočnice i istražite nove mogućnosti. Izađite i potrudite se obnoviti prijateljstva i upoznati nove ljude. Uvek postoji netko koga ne poznajete i od koga možete mnogo naučiti. Uživajte u životu, slijedite svoje snove i radite na sebi. Ovo je sjajno vreme za nova iskustva i planiranje putovanja.

Blizanci

Ovaj pun Mesec podstiče vas da sledite svoje želje. Vreme je da pobedite nerealne strahove i izađete iz svoje zone udobnosti. U ovo vreme možete postići neverovatne stvari. To je odlična prilika da sledite snove i poboljšate svoj život. Budite hrabri i krenite u avanture koje će vam doneti dragocena iskustva.

Vaga

Doći ćete do važnih zaključaka i shvatiti šta je potrebno da biste se osećali zadovoljno. Shvatićete tko su vam pravi prijatelji, a na koga ne možete računati i ta će vam spoznaja biti veoma vrijedna. Očekujte prijatna iznenađenja na intimnom planu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.