Ovan

Težak mesec se sprema Ovnu. Drama, osećanje hlađenja i razdvajanja neće biti retkost. Uz to će se suočavati i sa opadanjem inspiracije, nepredviđenim kašnjenjima u projektima, ali i sa guranjem nosa drugih ljudi u njegov privatan život. Ipak, sreća će im se osmehnuti krajem februara.

Većina Ovnova će odbiti da odustane i primeniće pozitivan stav. Slično će biti i u finansijskoj sferi, ali će morati da ulože više truda da bi finansije bile u dobrom stanju. Ovnovi sa hroničnim bolestima treba da preduzmu preventivne mere. Savetuje se da u toku februara izbegavaju masovne događaje i mesta sa velikim brojem ljudi.

Bik

Bikovi će morati da se odreknu velike kontrole koju inače imaju nad svime što se dešava u njihovom životu. Naročito kada su u pitanju veze. Sumnja i strahovi koji će nadvladati Bikove će ometati i produktivnost na profesionalnom planu. Neuspešan početak februara će imati posledice u kvarenju planova za kasni februar što će Bikovi teško podneti.

Treba da budu strpljivi i prihvate da uvek i ono loše prolazi. Takođe, trebalo bi da se prilagode situacijama. Ako to učine, imaće šansu da drugu polovinu februara obrnu u svoju korist. Zdravlje Bika će biti dobro, a moguće nedostatke vitamina nadoknadite pravilnom i zdravom ishranom.

Blizanci

Za Blizance će ovo biti period suočavanja. Izaći će na videlo informacije koje će vas naterati da na mnoge stvari u životu gledate iz drugog ugla. Zbog toga će se veliki broj Blizanaca povući u sebe.

To će im pomoći da pronađu odgovore i rešenja koja su za njih važna. Na profesionalnom planu ne treba ništa da forsiraju, ali neka iskoriste priliku ako je vide. Naročito će sreću imati Blizanci čije su aktivnosti vezane za nauku i obrazovanje, savetovanje ili nastavu. Ako budu slušali svoju intuiciju, finansije će im biti u dobrom stanju. U drugoj polovini februara su mogući manji endokrini problemi.

Rak

Februar će za Rakove biti mesec poslovnih dešavanja. Sve što budu radili, biće povezano sa profesionalnom sferom i biće uspešno.

Ovo posebno važi za Rakove koji su već na vodećim pozicijama i koji se ne plaše da preuzmu odgovornost. Rakove koji su na pročetku karijere čeka izdašna finansijska nagrada. U ljubavi će ovaj znak stajati čvrsto na nogama, a i zdravlje će im biti stabilno.

Lav

Lavovi će u februaru iskusiti dosta promena. Većinu njih će stići posledice nekih ranijih postupaka. Lavovi koji su pokazivali malo poštovanja prema drugima, doživeće sličnu sudbinu.

Oni koji su bili fer i mislili i o potrebama drugih, biće nagrađeni. To je pravi momenat da preispituju neke svoje poglede na život i odnose prema ljudima. Finansije će zavisiti direktno od truda i marljivosti. Lavovi neće imati problema sa zdravljem.

Devica

Device će u februaru morati da ulažu dodatne napore. Iako finansijska situacija neće izazivati zabrinutost, emocije će zahtevati više pažnje.

Depresivno stanje u vezama, dotaći će i one u braku. Moguće je da će i u poslovnom svetu Device morati da prolaze kroz testove i probleme, Međutim, agresivan odgovor nikako neće biti rešenje. Zdravlje će biti dobro.

Veliki mesečni horoskop za februar 2023
Shutterstock 

Vaga

Vagama će imati srećan februar što će se osetiti u svim sferama. Jedino ako budu išle na daleka putovanja, Vage moraju biti maksimalno oprezne i pažljive.

Drugi deo februara će obeležiti suprotstavljanje uma i osećanja. Zdravlje će im biti stabilno, izuzev onih sa hroničnim endokrinim bolestima. Poznanstva sklopljena u februaru sa nekim od zemljanih znakova mogu prerasti u romantična.

Škorpija

Škorpije će biti pune snage i energije skoro ceo februar. Krajem meseca, zahtevaće pauzu ponašajući se neozbiljno. U tom momentu će Škorpije želeti da se zabave, a planove za osvajanje sveta će ostaviti po strani.

Ovaj znak je sklon ekstremima, tako da samo od nivoa svesti predstavnika znaka zavisi kako će se izboriti sa ovim osećanjima. Finansije će biti stabilne, a čekaju ih novi romantični odnosi sa puno strasti. Sredinom meseca je moguća prehlada, a krajem meseca su moguće povrede i modrice. Takođe, povećan oprez u saobraćaju neće biti na odmet.

Strelac

Strelčeve očekuju promene vezane za porodicu, rodbinu ili roditelje. Moguće da će zajedno rešavati nagomilane probleme. Neki od Strelčeva će poželeti da promene profesiju ili oblast delovanja. Na finansijskom polju, Strelčeve će obradovati značajnim materijalnim primanjima i poklonima.

Samci Strelčevi će imati priliku da se zaljube, mada je diskutabilno koliko će ta zaljubljenost trajati. Za one koji su zauzeti postoji mogućnost da će se ozbiljno posvađati sa partnerom. Preporuka je da drže svoje emocije pod kontrolom i da ne dozvole da emocije kontrolišu njih. Strelci sa stomačnim bolestima treba da obrate pažnju na svoje zdravlje.

Jarac

Februar će za Jarčeve biti mesec stagnacije, osim u romantičnoj sferi. Moguće je da će se mnogi Jarčevi zaljubiti. Biće im potrebno dosta vremena da razumeju svoja osećanja, naročito onima koji su u dugim vezama ili braku. Izbor koji budu napravili, odrediće njihovu sudbinu za duži period.

Poslovne prilike će se odvijati po planu, ali zdravlju treba posvetiti više vremena jer će endokrini i imuni sistem zahtevati drastične mere. Preporučljivo je da putovanja iz zabave budu tokom prve polovine meseca, a poslovna u drugoj.

Vodolija

Vodolije će u februaru biti pozitivnog emotivnog raspoloženja. Sve probleme će rešavati bez napora. Novac će Vodolijama lako doći u ruke, ali će isto tako brzo biti i potrošen. Nemir uma koji je svojsten ovom znaku će igrati važnu ulogu u ovom periodu.

Razmišljanje van okvira će pomoći Vodolijama da postignu velike uspehe na poslovnom i profesionalnom planu, zbog čega će biti finansijski nagrađeni. Porodične Vodolije će morati da pruže pomoć svojoj deci pri rešavanju nekih važnih pitanja. Zdravlje će biti dobro.

Ribe

Ribe će se suočiti sa procesom uništavanja nečeg starog, a da nisu jasni izgledi za novo. Finansijski sektor će takođe doživeti promene jer će se finansijski tokovi preraspodeliti. Najbolja taktika za ribe u februaru jeste miran i isplaniran rad i na profesionalnom i na ličnom nivou.

Odnose u porodici ne treba forsirati jer će biti iritantni. Za Ribe je bolje da sačekaju inicijativu svojih srodnih duša. Prevencija prehlade će pomoći da mesec prođe bez zdravstvenih tegoba.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: lepota i zdravlje