Venera, planeta lepote i ljubavi, ušla je 27. januara u maštovite i kreativne Ribe i u njima će boraviti do 20. februara 2023. Njen tranzit u ovom vodenom znaku idućih nedelja donosi romantiku, kreativnost i saosećanje u naše ljubavne i društvene živote.

Ovaj je tranzit posebno koristan za one koji žele da započnu novu vezu jer ih podstiče da se emocionalno otvore i pokažu spremnost na rizik u ljubavi. Budi se želja za nežnošću i pripadanjem, a veze započete u ovom razdoblju obično imaju sudbonosan predznak.

Venera u Ribama naglašava romantičnu energiju. U ovom razdoblju odnosi i partnerstva poprimaju dublje emocionalne povezanosti. Ovo je povoljno vreme da se parovi ponovo povežu i otkriju čaroliju. Sada je trenutak da zaborave sve zamerke i ljutnju i usredotoče se na oprost.

Ali, Venera u Ribama može naglasiti i sklonost begu od stvarnosti. Važno je ovo imati na umu i ne dopustiti da vam romantične fantazije pomute rasuđivanje. Astrolozi navode da će ova tri znaka u nadolazećem razdoblju doživeti ljubavnu sreću.

Venera, planeta lepote i ljubavi, ušla je 27. januara  Ribe
Shutterstock 

Rak

Maštaćete o idealnom partneru, romantici i novim iskustvima. Ovo je vreme rađanja novih ljubavnih priča. Koristite svoju kreativnost tokom ovog tranzita i prionite na ostvarenje planova i projekata do kojih vam je stalo. Mnogi će u narednim nedeljama pronaći ključ svoje sreće i shvatiti šta ih najviše ispunjava.

Škorpija

Romantične veze i ljubav dolaze vam na prvo mesto. Mnogi će poboljšati odnos s voljenima, dok samce očekuje uzbudljiv flert. Prepustite se aktivnostima u kojima uživate. Posvetite se zapostavljenom hobiju, pronađite vremena za opuštanje i više uživajte u lepim stvarima života. Sada je vreme da se malo razmazite.

Ribe

Venera u Ribama podstiče vas da naučite više voleti i cenite sebe. Možda ste zadnjih nedelja bili pod stresom zbog nakupljenih obaveza pa je ključno da sada odvojite malo vremena za sebe i bavite se onim što vas raduje i opušta. Oslobodite kreativnost i uživajte u malim stvarima. Vaši romantični napori biće uspešni pa je pred vama ispunjenje ljubavnih želja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.