Ovan

"Idemo odmah u teretanu!", to je nešto što bi pijani Ovan mogao iznenada poželeti da uradi - čak i ako je razvaljen na kauču. Kad se napiju, pripadnici ovog znaka vole takmičenje, tipa u sklekovima ili obaranju ruku kako bi se pohvalili svojom superiornom snagom, iako možda i nisu tako snažni. Na kraju ih alkohol u krvi sustigne pa postanu osetljivi, glava ih boli, a osećaju i bolove u mišićima.

Bik

Počinje s jednim pićem, zatim drugim, onda ste kao društvo naručili još jednu rundu, pa još jednu. Odjednom su svi vidno pijani i ponašaju se svakako samo ne normalno, ali Bik je opušten i deluje pribrano. Pripadnici ovog znaka imaju puno dostojanstva, to je zbog uticaja Venere, pa ih je teško nagnati da izgledaju budalasto, čak i kada su "mrtvi pijani". Pre će zaspati nego raditi gluposti.

Blizanci

Pijani Blizanci imaju potrebu širiti kojekakve informacije, a posebno tračeve, u čemu su inače suzdržani. Ispijanje alkohola je za pripadnike ovog znaka društveni sport, povezivanje kroz komunikaciju i zajedničke interese. Mogli bi drugi dan požaliti zbog "dugog jezika", ali šarmom brzo sve vraćaju u normalu.

Rak

Pripadnici ovog znaka odbacuju ljusku u kojoj se inače skrivaju pa iz njih navire nalet emocija. Nije važno o kakvoj se emociji radi, suze mogu liti iz njihovih očiju kao morska voda. Čak i ako su srećni, Rakovi su spremni da kukaju U takvim trenucima ljudima dođe pretvarati se da ih ne poznaju.

kakvi su znaci kada popiju otkriva horoskop
Shutterstock 

Lav

Svetla, kamera, pijani Lav na vidiku, tako otprilike izgleda scenario kada se pripadnici ovog znaka napiju. U stanju su od poda kupatila naprave scenu i budu u centru pažnje. Bilo da pokušavaju da pevaju, održe pijane zdravice, suoče se s ljudima koji su im naneli nepravdu, svejedno je. Spremni su da učine taj trenutak vredan objave na Instagramu. Kada su pijani, Lavovi znaju biti vrlo humoristični.

Devica

Dobro je što Device po prirodi nisu zle, jer znaju svačije slabosti. Pripadnike ovog znaka nećete često videti "mrtve pijane", ali kad su u pripitom stanju krenu s dobronamernim kritikama i savetima jer duboko u sebi znaju da su dovedene na na ovaj svet da stvari slože prema svojim nebesko visokim standardima. Znači, pod uticajem alkohola pripadnici ovog znaka postaju još iskreniji nego inače.

Vaga

"Volim te!!!", to je nešto što će pijane Vage ponavljati dok ne padnu u nesvest. Pripadnici ovog znaka su posvećeni ljubavi u svim njenim oblicima tako da čak i jedna čaša vina može uzdignuti novog poznanika do statusa najboljeg prijatelja. Vage vole kad se svi osećaju dobrodošli i napravit će da sve bude tako. Očekujte mnoštvo nazdravljanja i govora, a svaki govor, naravno, završi iznova napunjenom čašicom.

Škorpija

Pijane Škorpije bi se mogle komotno takmičiti za najseksepilniji pogled večeri. Pripadnici ovog znaka su vrlo seksualni i strastveni, a kad preteraju s alkoholom, to postaje još očitije. Ukoliko su zaljubljeni u nekoga, popustiće im sve kočnice i koketiranje će postati vrlo očito. Škorpije su gladne ljubavi i pažnje ali to skrivaju, ali kad se pod uticajem alkohola taj zid sruši, iz njih izvire lavina emocija.

Strelac

Strelčevi su glasni i veseli ljudi koji se vole zabavljati, a kada im alkohol uđe u krvotok, sve to postaje još izraženije. Tad su u stanju sve i svakoga zvati na plesni podijum gde bukvalno razbacaju neopterećeni kako to izgleda. Njima nije problem da izgledaju šašavo, vrlo su opušteni zbog čega uglavnom plešu dosta dobro, posebno kad su pijani.

Jarac

Pripadnici ovog znaka vole da se zabavljaju, ali i pod uticajem alkohola ostaju staloženi i profesionalni jer duboko u podsvesti znaju da moraju biti u mogućnosti pravilno reagovati ako dođe do neke nepredviđene situacije. Ne vole osećaj gubitka kontrole pa ih zato nećete često videti totalno pijane, zbog toga su idealno društvo kad na kraju netko mora voziti društvo doma.

Vodolija

Kad se Vodolija napije, silno želi da je slušaju. Deli savete i pokušava svima da pomogne, čak je sklona raspravama o klimatskim promenama i mogućim rešenjima, o nekim vrstama koje izumiru, ljudima koji teško žive... Pripadnici ovog znaka veruju da su samo oni u pravu, a kad im alkohol procirkulše venama, tada to još jače dolazi do izražaja i sve je dobro dok se slažete s njima.

Ribe

Ribe ne vole previše da dolaze do izražaja na zabavi pa se radije zavuku u neki ugao i pijuckaju. Ili nađu nekoga sličnoga sebi pa razgovaraju o nešto ozbiljnijim, pomalo produhovljenim temama. Vole uz piće grickati nešto fino pa se ne napiju tako lako kao drugi. Pod uticajem alkohola se opuste, a njihova empatija i intuicije tada više dolazi do izražaja, piše purewow.com.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.