Stigao je decembar - za mnoge najradosniji i najlepši mjesec u godini. Planetarni aspekti u ovom mesecu će biti zanimljivi i nekima će doneti srećne okolnosti, dok će neki osećati da im malo toga ide od ruke. Saznajte da vaš znak spada među srećnike kojima će ovaj decembar ostati u lepom sećanju.

Bik

Početak meseca biće stresan, ali događaji koji će uslediti biće toliko povoljni da će brzo zaboraviti na probleme. Planete će ih podstaći da izađu iz zone komfora, odnosno stana i više se zabavljaju, druže i upoznaju ljude. Pokazaće zanimanje za izlete i putovanja, a neće pogrešiti ako odluče da Novu godinu dočekaju u drugoj državi. U inostranstvu ih čeka mnogo uzbuđenja, a neke i ljubav.

Lav

Početak decembra biće sjajan, a upravo bi se tada mogli zaljubiti ili produbiti postojeću vezu. Ostatak meseca biće posvećen poslu i obavezama, ali to ne znači da se neće dobro zabavljati. Zadnji mesec u godini biće ispunjen izlascima i druženjem, a novi susreti biće od velikog značaja. Mnoge očekuju pozitivne promene na poslu i u karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

4 znaka imaće sreće u decembru
Shutterstock 

Škorpija

Finansijska situacija biće odlična. Iako će mnogo trošiti na zabavu, užitke i provode, dobro će zarađivati pa će uvek biti u plusu. Oni će se ovog meseca toliko dobro zabavljati da će mnogi iz njihovog okruženja biti začuđeni jer nisu navikli da mračne Škorpije viđaju tako vesele i nasmejane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja pa neće požaliti ako otputuju za doček.

Jarac

Iako nisu ljubitelji prazničnog ugođaja, ove godine će biti iznenađujuće dobre volje. Oseć će se dobro u svojoj koži, a osim što će sjajno izgledati, biće duhoviti i zabavni i samim time omiljeni u društvu. Ovo je mesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Ako budu hrabri, zvezde će to nagraditi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.