Oktobar 2022. donosi prilično dobre vibracije za sve horoskopske znakove, ali su ova tri znaka zaista blagoslovena.

Opšti je utisak da će većina aspekata njihovog života ići nabolje pre svega jer nisu spremni da odustanu, piše luftika.rs.

Bik

Zdravlje će vas ovog meseca služiti kao retko kada. Poslovni i ljubavni život ne zaostaju. Tokom oktobra ćete ostvariti odlične i vrlo blagorodne profesionalne kontakte a ista vas sreća očekuje i na emotivnom planu. Naprosto, ovog meseca zvezde rade za vas.

Vaš ljubavni život će biti ispunjen zadovoljstvom., strašću i mirom. Dame rođene u znaku Bika koje su još uvek „singl“ imaju sve šanse da se zaljube tokom oktobra. Tokom meseca se otvara i prilika za poslovni put u inostranstvo.

3 znaka imaće u oktobru puno sreće
Shutterstock 

Vodolija

Vaš ljubavni život će biti fantastičan. Preduzetnici će tokom oktobra ostvariti odličnu zaradu od ličnog biznisa ali i priznanje šire društvene zajednice za svoj rad. Što se ljubavi tiče, zauzetima će u vezi cvetati ruže. Provodićete puno vremena sa partnerom i u svakom trenutku ćete uživati osećajući se voljeno i ispunjeno. Slobodne Vodolije će se zaljubiti ili makar sresti potencijalnu ljubav a ono što je sigurno jeste da vam zvezde donose najlepšu ljubavnu priču.

Naoružajte se strpljenjem kako biste svojoj deci objasnili šta su prave vrednosti u životu i imajte na umu da razgovarate sa decom a ne sa vršnjacima.

Blizanac

Slobodnjaci u znaku Blizanca će imati poteškoća da donesu neke konačne odluke vezane za ljubav bilo da odlučuju o novoj avanturi ili o duhovima prošlosti. Zvezde vam savetuju da se opustite i pratite svoje osećaje a isto važi i za zauzete kojima oktobar donose pregršt ljubavne radosti.

Naime, imate sve predispozicije da unesete blagoslov u svoj bračni ili emotivni život. Zdravlje će Blizanca služiti odlično baš kao i intelekt koji mu donosi profesionalni dobitak.

3 znaka zodijaka imaće utosak da su na sedmom nebu tokom oktobra meseca
Freepik/ lookstudio 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.