Ovan

Pojaviće se doza energije koju će Ovnovi definitivno intenzivno osećati, stoga je usmerite produktivno tako da se dovoljno odmarate i dajte sve od sebe da sledite planirani raspored. Ako osetite inspiraciju, energiju iskoristite za precrtavanje stvari sa spiska obaveza. Ne radite više nego što možete podneti.

Možda ćete osećati male poteškoće i pokrenuti neke nerešene probleme s kojima se treba pozabaviti, nemojte gurati stvari pod tepih niti se pretvarati da vam ne smetaju, dopustite osećajima da budu takvi kakvi jesu i polako rešavajte samo ono što je u vašoj moći i što možete kontrolisati.

Bik

Ako ste se osećali nestabilno, možete sada početi polako pokretati stvari. Iako se možda osećate kao da ste bačeni dublje u nepoznato, tu ćete najviše rasti i pronaći svoju najveću stabilnost. Kad god smo u razdoblju zbunjenosti ili nepoznatog, tada najviše radimo na svom rastu - razmislite o tome.

Ako ste preplavljeni mišlju o većoj neizvesnosti, znajte da će vam se pružiti prilika da izgradite malo stabilnosti. Unećete malo utemeljenosti i strukture u vaš život. Definitivno Bikovi prolaze kroz neke snažne transformacije, ali kada izađu iz njih, naći će se na puno boljem mestu.

Blizanci

U ovom periodu može doći do zatišja u energiji Blizanaca. Ali to će biti kratkog veka jer Venera ulazi u vaš znak, a ona pojačava vaš magnetizam, povećava vašu privlačnost i šalje vam valove kreativnosti. Prvi deo sezone Raka je savršeno vreme za brigu o sebi. Slediće vas inspiracija jer će se početkom jula aktivirati vrata Siriusa, a to će vam poslati više inspiracije i intelektualne stimulacije. Idealno je vreme za pisanje, stvaranje i pokazivanje vaših ideja svetu.

Rak

Rakovi će dobiti podsticaj energije. Dobro bi bilo da provodite vreme u prirodi. Kao vodeni znak, prirodno ste osetljivi i povezani sa svetom oko sebe pa ako vam je bilo teško, svakako upotrebite nadolazeću energiju da pomognete svom sistemu da se resetira. Mlad Mesec pred vama, pomoći će vam da se vratite i započnete novo poglavlje u svom životu.

Ako postoji nešto što želite učiniti, ili novi projekt koji biste želeli započeti, mlad Mesec će pomoći. Kada se sezona Raka približi kraju, verovatno će se pojaviti ​​neka nestabilna energija. Ako već osećate nesigurnost, učinite što možete da stvorite stabilnost i strukturu.

Lav

Lavovi će uviđati kako neke stvari dolaze do tačke kulminacije i možda će osetiti potrebu da se ponovno osvrnu na prošlost. Dobra vest je da nema retrogradnih planeta koji im stoje na putu.

Iako Neptun kreće retrogradno, to neće uticati na vašu sposobnost da obavite stvari, možda će vam čak i pomoći da otkrijete gde su se dogodile bilo kakve prevare ili iluzije. Ako je nešto maglovito ili zbunjujuće, retrogradni Neptun zapravo može doneti jasnoću ili čak intuitivnu inspiraciju koja vam pomaže da shvatite stvari. Dobar je trenutak da uzemljite svoju energiju i vratite se u svoje korene.

Šta donosi vladavina Raka?
Shutterstock 

Devica

Sezona Raka uvek se dobro stapa s energijom Devica, čineći ovo harmoničnim dobom godine za njih. Ako se osećate pomalo iscrpljeno nakon sve zaposlenosti u poslednjih nekoliko meseci, ovo će biti dobro vreme da stvorite uravnoteženiju rutinu.

Osećaćete se uzemljenije i postavićete korake za stvaranje rasporeda koji će vam najbolje odgovarati. Vaša veza naći će se u fokusu. Ako je u vezi bilo ikakvih laži ili prevara, postaćete ih svesni. Iako je istinu ponekad teško čuti, ona nam omogućuje da donosimo najbolje odluke. Već ste osetljivi, a sada to može biti pojačano. Ako možete, uzmite pauzu i provodite vrime negde blizu vode ili jednostavno dajte prednost opuštajućim kupkama i održavanju hidratacije.

Vaga

Vage uspevaju kada su stvari u ravnoteži. Možda ćete trebati proveriti postoje li neravnoteže koje bi mogle crpiti vašu energiju. Poslednjih nekoliko meseci donelo je mnogo promena i transformacija pa upotrebite energiju sezone Raka da napunite baterije. Provedite vrime u blizini vode, okružite se onima koji vas podižu i čine da se osećate dobro i radite na vraćanju ravnoteže u vaš život. Mlad Mesec u Raku može podstaknuti stvari i skrenuti vašu pažnju na dom i porodični život.

Šta god da se pojavi može zahtevati da postavite neke granice ili da razmislite o tome čemu zaista želite dati svoje vreme i energiju. Pojaviće se energija koja vam može pomoći da vidite dublju istinu kada je reč o osobi ili članu porodice u vašem životu. Doći će i snažni talasi podrške kada je u pitanju vaša karijera. Iskoristite ovo da unapredite karijeru u bilo kojem smeru koji odaberete.

Škorpija

Niko ne može reći da se Škorpije nisu trudili i usredotočile na svoj unutrašnji rast. Nedavno su pokrenute neke transformativne energije u vašem životu. Šta god se dogodilo, znajte da je ovo deo većeg ciklusa i ako tražite jasnoću, budite uvereni da će doći kada ciklus bude gotov.

U sezoni Raka, osetićete lakoću u zraku. Iskoristite ovo da provedete vreme s prijateljima i porodicom pa čak i da se negde malo povučete. Voda će vam uvek biti izvor isceljenja i novnog punjenja, no možda ćete shvatiti da i planine jednako pune vaše baterije. Nakon sve ove promenjive energije, prizemljena, stabilizirajuća energija i neki planinski krajolici mogu biti upravo ono što vam treba.

Strelac

Sezona Raka može vam pomoći vam da unesete smirenost i lakoću u vaš život i oslobodite se svega što ste se trudili da kontrolišete. Pokušajte se usredotočiti samo na ono što možete kontrolisati, a sve ostalo otpustite.

Dobićete snažnu duhovnu i mentalnu energiju na vašem putu. Snagu možete upotrebiti da ojačate svoje duhovno telo i pojačate intuiciju, ali znajte da vam može pomoći i kada je u pitanju proširenje vašeg uma. Kao Strelac, vi ste po prirodi učenik pa ako postoji nešto što želite razumeti ili istražiti, sada je fantastično vreme za preduzimanje akcija. Nemojte se suzdržavati, isprobajte kratki tečaj, pročitajte tu knjigu i vidite kamo će vas sve odvesti... Uklonite sve što vam više ne služi.

Šta donosi vladavina Raka?
Shutterstock 

Jarac

Rak kanalizira energiju u spoljne delove života i odnosa Jarca. Sezona Raka takođe je dobro vreme za razmišljanje o tome podudara li se ono što vidite spolja i ono što se događa iznutra ili to dvoje rade jedno protiv drugog. Dovedite vaše prioritete u red i uskladite ih.

Ovo možete osećati kao naporan rad i može izazvati da se stvarno pojačate i preuzmete odgovornost za stvari. Povoljno je vreme za putovanje ili druženje s prijateljima i porodicom. Okružite se ljudima i stvarima s kojima se osećate dobro, vi to zaslužujete.

Vodolija

Poslednjih nekoliko godina bile su za vas izazovne. Sezona Raka Vodolijama donosi obilje prilika za resetovanje i stupanje u kontakt sa svojom ženskom stranom. Ženska energija odnosi se na poverenje, protok i rad u skladu s energijama sveta oko vas.

Iako je to mekana, saosećajna, intuitivna i kreativna energija, takođe je neverovatno moćna i jaka. U vladavini Raka dobijate priliku da zakoračite u svoju žensku moć i posedujete sve što jeste. Pokreće se vaša intuicija, koja vam pomaže da preuzmete kontrolu i otputujete u pravom smjru.

Ribe

Rak je vodeni znak baš kao i Ribe, zbog čega ova sezona teče skladno. Neptun, vaš vladajući planet kreće retrogradno, no ovo bi zapravo moglo biti dobro. Neptun je planeta iluzija, snova i fantazije. Kada krene retrogradno, može povećati vašu kreativnost, ali i omogućiti vam da vidite višu i dublju istinu. Stvari koje su vam bile maglovite ili zbunjujuće mogu početi imati smisla, a sve iluzije ili obmane mogu biti razotkrivene. Obratite pažnju na to kakve vesti i spoznaje stižu za vas jer su mogući neki trenuci buđenja. Svakako odvojite vreme za brigu o sebi i odmor, piše Atma.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.