Astrolozi tvrde da postoje znakovi Zodijaka koje je nemoguće slagati. Sa njima uvek morate biti na oprezu i nikako ne pokušavajte da ih prevarite ili slažete. 

Poznavaoci nebeskih prilika tvrde da postoji pet ovakvih znakova koji imaju urođeni talenat da vas "provale" kada ne govorite istinu.

Blizanci

Blizanci pripadaju onoj vrsti ljudi koja ne voli da bude sama. Svakako im je potrebna komunikacija i nije uvek važno sa kim pričaju i šta pričaju. Važan je samo dijalog. Čini se da sa toliko prijatelja koji ih okružuju Blizanci izgube osećaj ko je ko, ali to baš i nije tako.

Oni imaju spsobnost da odmah odrede kome mogu da veruju, a od koga bi trebalo da se drže podalje. Blizanci mogu da izgrade dobre odnose sa gotovo svima, ali samo retke smatraju svojim prijateljima.

Rak

Rak je vrlo osetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatiju. On drugu osobu bukvalno oseća kao deo sebe. Rakove je lako povrediti. Zbog toga se često osećaju izdani, što im omogućava da brzo nauče da "čitaju" ljude.

Ove njihove sposobnosti dolaze do izražaja u emotivnim vezama. Rak uvek sazna za tajnu vezu ili izdaju.

5 znakova koje niko ne može da prevari
Freepik/drobotdean 

Škorija

Naravno, Škorpije su lideri među onima koji mogu da "namirišu" laži na kilometar. A sve zato što su i sami odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima i često ih koriste.

Oni bukvalno znaju sve o tome kako da utiču na ljude. Sposobni su da vide laži od prve sekunde.

Jarac

Jarac voli da razmišlja i analizira. On je iskren i lako shvati i uvidi kada neko laže i manipuliše.

Sve to pomaže mu da dobro sagledava ljude, tako da je okružen samo onima u koje ima poverenja.

Ribe

Ribe su vrlo intuitivan znak. Takođe su ranjive i osetljive, ali priroda njihovih "rendgenskih" sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumejuu šta pokušavate da sakrijete od njih.

Ne moraju čak ni da razgovaraju sa nekim da bi razumeli šta se s njim događa i šta je planirao. Predstavnici znaka savršeno čitaju gestove drugih i izraze lica. Ribe su pravi detektori laži.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.