Datum 2.02.2022. je zaista poseban. Naime, ovo je poslednji datum sa sekvencom 222 koja je otpočela 2000. godine, i podrazumevala je i 2022, 2020. i trenutnu 2022, a više se neće ponoviti sve do 2.02. 2222!

Da sve bude interesantnije, 2. 02. 2022. pada u utorak, drugi dan u nedelji!

U numerologiji se niz od tri dvojke često naziva brojevima anđela, ali ukazuje i na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Poruke broja dva uvek su fokusirane na kompromis, saosećanje, prihvatanje, saradnju i harmoniju. Kada je broj dva u nizu poput 222, ova energija je još više izražena.

Numerolozi kažu da energiju ovog dana treba iskoristiti tako da kanališemo svoju ljubav, pozitivne misle i nadu u smeru harmonije i saradnje, kako za sebe, tako i za sve druge!

poslednji datum sa sekvencom 222
Shutterstock 

Ovo je period dobar za promene, za sve vrste spajanja, za regeneraciju ili uspostavljanje novih odnosa. Takođe, imajte na umu da je u ovim danima intuicija veoma izražena, ali i sila privlačnosti, pa treba da intezivno razmišljate o individualnim težnjama i željama - time ćete ubrzati njhovu realizaciju.

Mesec će sutra biti u Škorpiji, što će dodatno intezivirati emocije, te se nemojte začuditi ukoliko dođe do naglih izliva osećanja, bilo ona pozitivna ili negativna.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.