Ko će imati sreće na ljubavnom polju, a pred kim opšti haos, saznajte u nastavku...

Ovan

Verujte svojim osećanjima i svom partneru, uronite u svet strasti. U prvoj polovini meseca češće ćete privlačiti suprotni pol. Samci bi trebalo da iskoriste ovo. U martu će biti mnogo uspešnih i zanimljivih poznanstava koja će prerasti u nešto više. Morate ostati takvi kakvi jeste, bez maske i pretvaranja, tada će svaka veza dobiti pozitivan ishod.

Ako ste u vezi, moraćete da proneđete balans između privatnog i poslovnog. Moći ćete da postignete harmoniju u odnosima sa supružnikom. Neki uobičajeni problemi će vas ujediniti. Budite spremni za neočekivane vesti od dalekih rođaka. Krajem marta isplanirajte odmor i pozovite sve do kojih vam je stalo.

Bik

U ljubavi ste spremni na mnogo. Moguće su krupne odluke poput venčanja ili zajedničkog života. Mart je odlično vreme za preseljenje u novi dom. Bračni parovi treba da se pripreme za kućne poslove.

Pred vama je težak posao u ulozi roditelja, uređenje doma i renoviranja. Pokušajte da pristupite pitanjima svesno. Razgovarajte o svakoj sitnici sa svojim supružnikom. Neprijatna svađa može nastati između 20. i 31. marta. U ovom trenutku, bolje je birati reči i smanjiti rizik da sukob ugrozi vezu.

Blizanci

U prvoj polovini marta bićete uronjeni u romantiku. Brzo ćete preći granice. Morate se čuvati dominacije sa vaše strane, inače ćete vrlo brzo stvoriti konflikt sa partnerom.

Što se tiče dugoročnih veza, tu su moguća iznenađenja. Moguće je da će se neko drugi mešati u vašu vezu. Jedino što može da razbije idilu je ljubomora. Nemojte davati razlog, i ne vršite pritisak na svog partnera sami. Ne počinjite sukobe, izaberite drugu taktiku i tada ćete se oboje osećati bolje. Krajem marta očekuju vas uzbudljiva putovanja sa prijateljima.

Ovnovi privlače sprotni pol
Shutterstock 

Rak

Rakovi neće imati ozbiljne brige. Porodični Rakovi će konačno moći da počnu zajednički život ili da se presele. Konsultujte se u svemu sa drugom polovinom da biste izbegli svađe. U martu ćete morati češće da posećujete porodicu, nekom od vaših bližnjih zaista je potrebna vaša pomoć.

Neke stvari će morati da se stave pod ličnu kontrolu kada je reč o roditeljstvu. Za usamljene Rakove sudbina sprema poseban plan. Imate sve šanse da pronađete svoju ljubav. Veza, koja će početi u martu, osuđena je na uspeh. Ljubav se možda neće desiti na prvi pogled, ali ćete brzo shvatiti šta treba da preduzmete.

Lav

Porodični Lavovi moraju da rade na sopstvenom samopouzdanju. Vršite veliki pritisak na partnera, nemarni ste u izjavama. Ako želite da izgradite odnose, izaberite drugu taktiku. Pokušajte da saslušate drugu polovinu. Zvezde savetuju da se ne plašite eksperimentisanja. Obratite posebnu pažnju na intimnu stranu veze.

Slobodni Lavovi imaju velike šanse da upoznaju svoju ljubav u martu.Osvrnite se oko sebe, verovatno ste već sreli osobu koja već dugo gaji topla osećanja prema vama. Prijateljstvo se takođe može razviti u romansu. Izlazite češće na zabave sa prijateljima. Budite što iskreniji i otvoreniji, kako prema sebi tako i prema sagovornicima.

Devica

Device se odlično snalaze u životu i vaspitanju dece. Partner poštuje vaše odluke i spreman je da radi sa vama u timu. Sumnja može biti glavni krivac za svađe. Pokušajte da ne izazivate sukob iz vedra neba, ostanite mirni ako nešto ne ide po vašem scenariju. Sredinom marta stižu neočekivane vesti koje će vas podstaći da se više povežete sa partnerom.

Usamljene Device će moći da upoznaju zanimljivu i uticajnu osobu. Moguća je i romansa na poslu, koja se može razviti u trajnu vezu. Ne bi trebalo da vas zbune glasine i tračevi. Verujte samo svojim osećanjima i pazite na ponašanje partnera. Ne žurite i ne ubrzavajte stvari, neka sve ide glatko. U martu vas očekuju večeri koje ćete pamtiti.

SLOBODNE RIBE RIZIKUJU DA UPADNU U TOKSIČNU VEZU
Shutterstock 

Vaga

Vage se u martu mogu naći u začaranom krugu. Sada su moguće scene ljubomore, svađa i pomirenja. Čak ćete imati koristi od ispoljavanja nekih okolnosti, jer ćete nakon toga početi više da verujete svom partneru.

Zvezde savetuju da ne donosite odluke o rastanku, već da napravite pauzu da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku važno. Usamljena Vaga će impulsivno tražiti veze, pogotovo što je na pomolu mnogo novih poznanstava. Nažalost, sada vam sudbina neće dati priliku da upoznate drugu polovinu, ali veza za zabavu je prilično verovatna. U martu će žurke koje odlučite da organizujete biti uspešne. Prihvatite sa zahvalnošću sve darove sudbine koje vam zvezde pripremaju.

Škoprija

U ljubavnoj sferi sve je prilično dobro, ako izuzmemo preteranu sumnju i ljubomoru. Može doći do nesporazuma zbog finansijskih troškova. Rešite ovo pitanje mirno, svađe ništa neće doneti. Deca će zahtevati više pažnje nego obično, brinuti o vaspitanju, pružite podršku. Slobodne Škorpije rizikuju da se neočekivano zaljube.

Osećanja će biti toliko jaka da će zaseniti sve i sve što se dešava okolo. Pazite da suprotni pol ne iskoristi vašu lakovernost i otvorenost. Verovatno je da će u početku osećanja biti neuzvraćena. Kraj marta je savršen za duga putovanja sa porodicom i prijateljima. Možete otići u drugi grad ili čak zemlju i zabaviti se. Ako ste planirali zabavu, možete biti sigurni da vas očekuje nešto predivno.

Strelac

Strelčevi žude za razvojem u odnosima. Spremni ste da podignete vezu na viši nivo, ali se plašite zbog nesigurnosti osećanja druge strane prema vama. Delujte spontano, verujte svojim emocijama.

Na vaše iznenađenje, drugi deo meseca vam sprema iznenađenje koje će vas veoma obradovati. Usamljeni predstavnici znaka biće obavijeni pažnjom, ali ovo nije ono što tražite. Dobićete mnogo ponuda raznih vrsta, ali vas one uopšte ne zanimaju. Tražite nešto posebno i ne odstupajte od svojih principa. Pojaviće se osoba iz prošlosti koja će vas podsećati na prošla osećanja.

Jarac

Za one koji traže svoju ljubav, zvezde savetuju da češće izlaze iz kuće, posebno posle 20. marta. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će konačno uneti boje u život. Ne odbijajte sastanke, čak i ako vam se ta osoba čini dosadnom. U svakom slučaju, dobićete nešto od komunikacije sa suprotnim polom.

Sada postoji i rizik da se zaljubite u pogrešnu osobu. Porodični Jarčevi bi trebalo češće da prave ustupke. Obradujte svoje najmilije poklonima. Takođe možete organizovati zabavu iznenađenja. Osobe koje dugo imaju konflikte sa partnerom, moguće je da će razmišljati o raskidu veze.

Vodolija

Zvezde upozoravaju na mogući sukob na porodičnoj osnovi. Ako dođe do velike svađe, postanite inicijator pomirenja. U martu je moguć i potpuni prekid odnosa zbog nesporazuma, sve je u vašim rukama.

Usamljenim predstavnicima znaka neće biti do romantike. Imate udvarače, ali se oni nikako ne uklapaju u vaše planove. Računate samo na lagano flertovanje i zabavu. Ne dajte lažne nade. U prvoj polovini meseca posvetite vreme prijateljima. Prijateljstvo vam je veoma važno, jer su oko vas ljudi koji su spremni da vam pruže veliku podršku.

Ribe

Slobodne Ribe rizikuju da upadnu u toksičnu vezu. Ne bi trebalo da otvarate dušu na prvom sastanku, bolje upoznajte sagovornika. Postoji šansa da ćete sresti sebičnu osobu koja će vas iskoristiti.

U martu je bolje ne započeti romansu. Oni koji su već u vezi imaće težak period. Morate da donesete teške odluke o nečemu. Ne dozvolite da budete pokolebani i izmanipulisani. Ako dođe do raskida, onda napravite pauzu da razmislite o stvarima. Obratite pažnju na starije članove porodice, nekome će biti potrebna vaša pomoć.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.