Ako bi neku osobu želeli da okarakterišemo kao pametnu, morali bi u razmatranje da uzmemo niz kriterijuma. Pamet se ne meri samo pročitanim knigama i završenim školama, već i načinom na koji ta znanja primenjujemo u životu.

Intuicija, logika, snalažljivost, maštovitost… Beskrajan je niz osobina kojima nekoga možemo okarakterisati kao pametnog.

Međutim, ako pitamo astrologe, kao najpametnije Zodijake izdvojiće tri znaka…

Ovan

Pripadnici ovog znaka sve rade u hodu i teško je setiti se situacije u kojoj se oni ne bi snašli i u kojoj ne bi potukli konkurenciju. Njihova interesovanja i znanja su velika, ali i u retkim situacijama kada nešto ne znaju, Ovnovi se brzo snađu i lako dođu do pravih informacija.

Ovnove kroz život vodi nepogrešiva intuicija i upravo je ona glavni ključ njihovog uspeha.

Ovnove vodi nepogrešiva intuicija
Freepik 

Škorpija

Najveća prednost Škorpija u odnosu na ostale Zodijaka je to što njihov znak kombinuje ženske i muške kognitivne sposobnosti, pa su samim tim i duplo konkurentniji u odnosu na ostale. U rešavanju problema Škorpije koriste i logiku i intuiciju i zahvaljujući toj osobini oni najbrže dolaze do odgovora na najteža, ali i najvažnija životna pitanja.

Jarac

Jarac je znak koji po rođenju nije nadaren natprosečnom inteligencijom, ali je tokom života stiče, vredno učeći na pokušajima i greškama.

Njihovo znanje koje godinama stiču, u kombiaciji sa iskustvom, vredi mnogo više od klasičnog knjiškog znanja. Ono što znaju i umeju Jarčevi savršeno koriste, pa metu pogađaju bez greške, ma koliko ona bila udaljena i ma koliko je ostali uporno promašivali.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.