10 BITNIH DATUMA U 2022. PREMA ASTROLOGIJI: Obratite pažnju na OVE DANE jer mogu da utiču na vaše buduće planove

Ako je verovati zvezdama, 10 datuma su veoma važni u 2022. godini.

Kako izračunati psihički broj?
Shutterstock 

Prema mišljenju astrologa, deset je najvažnijih datuma u 2022. godini. Otkrijte u nastavku teksta na koje datume bi trebalo posebno obratiti pažnju...

17. februar - Uticaj opadajućeg meseca u Devici donosi pogodan dan za ulazak u ljubavnu vezu. Ako je na ovaj dan započnete, velike su šanse da će se ta veza krunisati brakom!

12. mart - Konjukcija Jupitera i Neptuna donosi porast kreativne energije i širenje vidika, pa je ovo savršeno vreme da započnete neki samostalan projekat.

28. maj - Mesec izlazi iz Bika, a to je odlično vreme za rešavanje finansijskih stvari. Bilo da hoćete da uzmete kredit, ili želite da uložite veći novac u neku investiciju, ovo je savršeni dan za to!

Važni datumi u 2022 godini
Shutterstock 

13. jun - Izlazak Meseca iz Strelca uspostavlja konačnu realizaciju vaših poslovnih planova. Ako postoji nešto na čemu ste radili mesecima i uložili ogorman trud, ovo je dan kada će vam se to isplatiti.

25. jul - Mesec je u Lavu, a to pogoduje rešavanju vašeg stambenog pitanja, ako ste dvoumili do sada da li treba da kupite nov stan ili kuću ili da se preselite iz jednog mesta u drugo, sad je pravo vreme!

24. septembar - Mesec u Devici, dan kada treba da stavite tačku na sve priče iz prošlosti koje su vam crpele energiju. Ako to ne uradite 24. septembra, još dugo ćete da mučite muku sa senkom iz prošlosti.

26. oktobar - Mesec u Škorpiji podseća vas da treba da razmislite o svemu što ste u skorije vreme uradili, bilo da se radi o polju posla ili ljubavi, još jednom razmislite da li je to ono što vas ispunjava i u čemu uživate.

Otkrijte koji su važni datumi u narednoj godini.
Shutterstock 

11. novembar - Mesec je u Blizancu, ovo je idealan dan za rešavanje vašeg ljubavnog života, tog dana dosta stvari će izaći na videlo, a neke od njih će dovesti do kraha vaše veže.

17. decembar - Ovog dana zvezdev predviđaju neverovatan uspeh svakog ko radi u oblastima ekonomije i građevine.

25. decembar - Dan kada ćete doživeti nešto što će vam doneti radost kakvu niste osetili čitave godine, najverovatnije je vezano za porodicu.

Pored ovih aspekata u 2022. čeka nas i pomračenje Meseca 16. maja, pomračenje Sunca 25. novembra i novo pomračenje Meseca 8. novembra. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmeh na lice, jer je uz njega sve lakše.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši