Za neke nema ništa bolje od zaljubljivanja preko ušiju. U glavi se rađa romantična ideja da će ostatak života biti proveden sa određenom osobom pa se ne beži od otvorenosti o dubokim osećajima od samog početka.

Međutim, to je i te kako drugačije kod onih koji imaju problema da pokažu svoju ranjivu stranu i da se otvore nekome. Tome se još dodaje strah od odbijanja i slomljenog srca. Stoga je, prema horoskopu, vrlo teško zaljubiti se sledećim horoskopskim znakovima.

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava veruju samo jednoj osobi: sebi. Premda se smatraju samouverenima i nemaju problema sa upoznavanjem novih ljudi, pripadnici ovog horoskopskog znaka često ustuknu kad osećanja uđu u igru.

Strah od zloupotrebe poverenja i slomljenog srca prevelik je, zbog čega svoju fobiju od ljubavi mogu potisnuti isključivo sa osobom koja im daje mnogo sigurnosti i pokazuje puno predanosti.

Lav ne voli da se vezuje
freepik/lookstudio 

Devica

Šta ako se on ili ona još uvek sastaju sa drugima? Šta ako njegovi osećaji nisu dovoljno jaki? Analitička Devica stoji sama sebi na putu prema zaljubljivanju. U glavi odigra sve scenarije, što je nažalost sprečava da posluša svoje srce.

U strahu da će se drugi poigrati sa njenim osećajima, Devica oko sebe gradi zaštitni zid koji može srušiti samo iskrena i duhovna osoba.

Strelac

Potrebno je tek malo flerta i avanturistički opušteni Strelci odmah se "ulove". Ali, jao, odjednom postaje ozbiljno! Kad shvate da prema nekome razvijaju osećanja, pojavljuje se njihova strašna strana, a neretko sledi povlačenje.

Strelci se mogu rešiti svoje fobije od ljubavi samo ako je potencijalni partner toliko neformalan i opušten da se i sa njim oseća krajnje bezbrižno i slobodno. To Stelcu uklanja strah od veze i ne mora se bojati za svoju slobodu, piše Miss7.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.