KORSETI SU TRENUTNO NAJTRAŽENIJI MODNI KOMAD NA INTERNETU: Za sve je kriva HIT serija koja je osvojila svet

Ko zna, možda je reč o novom trendu za 2021.

Youtube

Kako smo većinu prošle godine proveli zatvoreni u domovima i kućnim kancelarijama, a čini se da se taj trend nastavlja i u 2021.

Bili smo fokusirani na odmaranje uz Netflix, a jedna od serija koja je obiležila prošlu godinu je i ona "Bridgertone", koja je bila toliko gledana da se upravo snima i nova sezona. Inače, serija je originalno bila zamišljena kao samo jedna sezona, međutim fanovi su presudili da snimanje ide dalje.

screenshoot youtube 

Osim zanimljive radnje, predivnih glumaca, seksi scena i zapleta, ono što najviše oduševljava su i kostimi Elen Mirodžnik koja je se maksimalno potrudila oko dizajna i osmišljavanja kostima koji su toliko popularni da ih fanovi širom sveta kopiraju premda je reč o istorijskim kostimima. Jedan od komada, ako je verovati statistici portala "Lyst" je i činjenica da su trenutno korseti najtraženiji komad na internetu.

screenshoot youtube 

Brojne žene guglaju web shopove u potrazi za korsetom koji bi mogle nositi u svakodnevici i tako ovim teškim vremenima da će onaj potrebni magični trenutak. Ko zna, možda je reč o novom trendu za 2021. - istorijski kostimi vraćaju se na velika vrata. 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas