NA TOP 6 LISTI NEMA KRALJICE STREET STYLE KOMBINACIJA: Ko je najbolje obučena žena na svetu u 2023?

Lista 10 najbolje obučenih dama za 2023. godinu pravljena je po tome koliko su puta njihovi stajlinzi pretraženi na Guglu.

Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Poslednji mesec u godini vreme je kada se sumiraju utisci, pa se tako polako prave i razne liste najuspešnijih i najboljih u raznim "disciplinama", pa je tako i sa modom. No, među 10 ikona stila za 2023. nema jedne dame koju su svi očekivali.

Na vrhu liste najbolje obučenih žena u 2023. prema Google-u je možda osoba koja je tu i očekivana, a slično se može reći i za druge poznate dame koje su punile stupce modne štampe tokom ove godine. A mnogi su iznenađeni što na listi nema Hejli Biber, koja važi za trendseterku, naročito kada je u pitanju ulična moda, piše Glossy.

Na 10. mestu je Sofija Riči, na devetom je Bili Ajliš, na osmom je Bijonse, dok je sedma Arijana Grande. Evo kako izgleda i ostatak liste.

6. Megan Markl

JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Megan više nema obavezu da bude redovna na kraljevskim dešavanjima, ali zato jeste na svim modnim listama. Njen stil se opisuje kao spoj ležernosti i elegancije, kao i tihog luksuza i klasike.

5. Lejdi Gaga

Lejdi Gaga je doktorirala privlačenje pažnje, što redovno radi svojim nesvakidašnjim i veoma hrabrim stajlinzima. Viđali smo je u veoma otmenim kombinacijama, nekim malo ekscentričnim, ali i u običnim farmerkama i majici. Jedno sa njom je sigurno - nikad nije monotona.

4. Selena Gomez

Selena Gomez se opisuje kao boginja jednostavnosti i minimalizma. No, nekad i oni voli da eksperimentiše sa heklanim komadima, jarkim bojama i animal printovima.

Aissaoui Nacer / Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

3. Kejt Midlton

Bez ikakve dileme Kejt je jedna od modnih ikona današnjice. Ona je imala neverovatnih 274.000 pretraživanja na Guglu, što je čini najpopularnijom među aristokratama.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ako pogledamo njene autfte, jasno je da tu svaka dama može naći nešto što će joj se svideti.
Veoma je raznorvsna, te je možemo videti u jedinstvenim dizajnerskim kreacijama, ali i u "high street" brendovima, farmerkama... No, možda najbolji savet koji možete uzeti od nje je da birate monohromatske autfite.

2. Kendal Džener

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sa negde oko 317 000 pretraživanja stajlinga na Guglu Kendal je na drugom mestu ove liste.
Nju najčešće viđamo u street style kombinacijama, dok za svečane prilike bira elegantne i otmene kombinacije. I da, ona često bira neutralne boje. Eto i jednog saveta od nje.

1. Tejlor Svift

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pevačica Tejlor Svift koja je ove godine bila na Eras turneji oborila je niz rekorda, te i ne čudi što je prva na listi. Celokupna svetska modna štampa pisala je o njenim fabuloznim stajlinzima sa turneje.

Međutim, ona je mnogo uticajnija kada su u pitanju street style autfiti inspirisani vintidž momentima. Ona jednostavno ne može da pogreši kada je stajling u pitanju. I da,svi su oduševljeni njenim visokim čizmama.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Viktorija Bekam  Instagram/victoriabeckham

Izvor: Glossy/ Wanted A.N.