HIT BOJA LETNJE SEZONE 2023: Ovo su najlepši narandžasti komadi iz high street ponude

Boja kojoj ne možemo odoleti tokom letnjih meseci

Instagram

Već nekoliko sezona za redom svedočimo neosporivoj dominaciji živih boja među modnim trendovima. Među njima se posebno ističu zelena, ružičasta, plava i narandžasta, kakve su popularizovali hit komadi brendova Bottega Veneta, Balenciaga, Valentino i Jacquemus, kao i mnogi drugi luksuzni modni brendovi. Izražajni dodaci u ovim upečatljivim bojama postali su apsolutni must-have, a haljine u upadljivim bojama postale su neizostavan deo najvažnijih svetskih crvenih tepiha.

Kada su u pitanju letnje kolekcije, narandžasta je boja kojoj se uvek rado vraćamo čim temperature počnu da rastu. Prema aktuelnim kolekcijama, različite nijanse narandžaste i dalje su među najpoželjnijim bojama sezone, bilo da su u pitanju detalji, obuća ili letnji komadi odeće.

Elegantne narandžaste haljine ili kombinezoni odličan su izbor za posebne prilike u predstojećim mesecima, a ovom bojom rado upotpunjavamo i naše svakodnevne odevne kombinacije. Kul detalj poput narandžaste marame, torbice, naočara ili cipela će vam osigurati da čak i vaša najosnovnija kombinacija izgleda stylish i sigurno nećete proći neprimećeno. U nastavku vam predstavljamo neodoljive narandžaste komade iz aktuelne ponude koji su nas osvojili na prvi pogled!

ZARA Narandžasti komadi za leto 2023

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Napravite top od marame za 1 minut  Instagram/claudyamoreira