USKORO POČINJU SNIŽENJA U ZARI: Evo kako možete RANIJE OTKRITI šta će sve biti na popustu

Pripremite korpu na vreme sniženim artiklima iz Zara radnji

Instagram

Iako zvaničan datum početka sezonskih sniženja u Zari još uvek nije poznat, obožavateljke ovog high street brenda znaju da ga uskoro mogu očekivati. Prošle godine, sniženje je počelo u četvrtak, 23. juna u prodavnicama, dok je na webshopu i aplikaciji krenulo veče pre toga.

Na TikToku se šuška da ćemo Zarine popuste ove godine moći očekivati 22. juna, a s obzirom na to da se "it" komadi rasprodaju za samo nekoliko minuta, nije loše unapred staviti svoje omiljene u "korpu". 

Taj zadatak i nije najlakši jer nam popis ovogodišnjih sniženih artikala još uvek nije poznat, ali jedna pratiteljka je uspela da doskočiti i ovom problemu. Tako je virtuelna influens stranica Cocomint sa svojim pratiocima podelila trik jedne od pratiteljki kako otkriti koji Zara komadi će biti na popusta od 22. juna.

Instagram 

U Google search upišite pojam "zara uae" te otvorite stranicu Zare za Ujedinjene Arapske Emirate. S obzirom na to da je u toj zemlji rasprodaja već u počela, lako možete saznati koji artikli će biti sniženi i u Srbiji. Naravno, cene bi se mogle razlikovati, ali selekcija proizvoda bi trebala ostati ista.