NE ZNAMO KOJI KOMAD IZ H&M x MUGLER KOLEKCIJE NAM SE VIŠE DOPADA: Neodoljiv stil zasnovan na body positivity-ju

U prodaji će uskoro naći komadi iz H&M x Mugler kolekcije, a do tada pogledajte kako oni izgledaju...

Youtube

Ljubitelji mode oduševili su se kada su čuli da je H&M najavio dizajnersku kolaboraciju sa kućom Mugler. Dok sitno odbrojavamo do dana kada ćemo u H&M prodavnicama ugrabiti omiljene komade iz ove fantastične saradnje, prvi komadi ugledali su svetlost dana! I ne znamo šta nam se više dopada!

Mugler je oduvek bio otvoren za sve vrste karaktera i tipova lepote, a sa ovim partnerstvom to je još izraženije. Kolekcija koju je dizajnirao kreativni direktor kuće Casey Cadwallader sadrži i mušku i žensku liniju, kao i modne dodatke, koji će u prodaji biti od 11. maja u H&M prodavnicama u Knez Mihailovoj u Beogradu, u Kralja Aleksandra u Novom Sadu, kao i na internet stranici hm.com.

Razgovori o saradnji započeli su pre nego što je Manfred Thierry Mugler preminuo u januaru 2022. Mugler x H&M kolekcija objedinjuje istoriju kuće sa sadašnjošću i budućnošću, nudeći razne Muglerove klasike i signature komade.

Kolekcija je dinamičan prikaz današnjeg Mugler sveta i intrigantnih načina na koje je Cadwallader preokrenuo i ponovo osmislio modnu kuću, kako bi je učinio svežom i relevantnom za nove generacije.

H&M x Mugler  Youtube

Kako bi obuhvatili duh kolekcije i proslavili Muglerovu legendarnu povezanost sa muzikom, performansom, teatralnošću i subkulturom, Mugler i H&M s ponosom objavljuju muzički video u kojem glume zvezde u usponu - Amaarae, Shygirl, Eartheater i Arca. Zajedno su snimili sopstveni pogled na hit pesmu Stardusta iz 1998. „Music Sounds Better Vith You“, posebno u čast kolekcije. Izbor pesme ukazuje na osećaj zajednice koji definiše Cadwalladerovu viziju današenjeg Muglera.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako će izgledati kolekcija H&M x Mugler:

Youtube H&M x Mugler