SVET NE PRESTAJE DA PRIČA O BEZOBRAZNO SKUPOJ HALJINI JELENE ĐOKOVIĆ Romantična toaleta je samo za one sa dubokim džepom

Iznenadiće vas koliko zapravo košta roze haljina Jelene Đoković koju je ponela na finalu Vimbldona...

Profimedia

Novak Đoković osvojio je još jedan Vimbldon i 21. grend slem titulu, ali to nije jedini razlog zbog čega mu je juče bio jedan od najsrećnijih dana u životu. Naime, on i njegova supruga Jelena proslavili su 8. godišnjicu braka, a romantični trenutak kada je Novak nakon osvojene meč lopte uleteo u publiku i pred svima zagrlio i poljubio svoju suprugu obišao je planetu brzinom svetlosti.

Jelena nije skrivala sreću zbog svog supruga kome je 17 godina ljubavi i 8. godinu braka čestitala i na mrežama, a mnogima nije promaklo ni romantično izdanje koje je odabrala za ovaj specijalni dan.

SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Novakova supruga od početka Vimbldona oduševila je modnim odabirima i opravdala titulu najstlizovanije žene tenisera, ali ružičasta balon haljina ipak je ukrala srca mnogih.

John Walton / PA Images / Profimedia 

Ipak, ukoliko poželite da se u vašem garderobertu nađe baš ova toaleta Sesilije Tormark, danske dizajnerke koja je pravi predstavnik minimalističkog skandinavskog stila, za nju ćete morati da izdvojite skoro 1.000 evra (980), a sašivena je od poliestera.

Tkanina ima izražen reljef, a model naglašava igru volumena što je karakteristika stila danske kreatorke.

Cecilie Bahnsen 

Na leđima su dva zanimljiva izreza, a rukavi su "puf" kroja - oba su detalja u duhu aktuelnih trendova. Uz romantičnu haljinu Jelena je iskombinovala i sandale, kao i torbu u beloj boji, luksuznog brenda Chanel za večernju priliku, dok je za dnevnu varijantu look upotpunila šeširom, a kako se njen stil menjao tokom godina pogledajte u galeriji ispod:

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Modni stil supruge Novaka Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!