Ovo je najodrživija kolekcija do sada, sačinjena od materijala napravljenih iz održivih izvora, koja za cilj ima da ženama da osećaj samouverenosti, topline i stabilnosti.

Kolekcija predstavlja neuhvatljivu žensku snagu, fokusira se na odvažnost i na siluete koje slave sve oblike tela. Čine je klasični bandeau kostimi, bokserice i ženski topovi bez bretela koji su napravljeni od recikliranog poliestera dobijenog iz otpada plastičnih flaša.

“Posebno sam ponosna što su materijali iz čitave ove linije najodrživiji koje smo do sada koristili za izradu kupaćih kostima i da su sve kreacije urađene od najmanje 85% recikliranog poliestera. Takođe, veoma nam je drago što smo ovom kolekcijom ponudili i veličine koje idu do broja 46”, izjavila je Marija Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

kupaći
Print Screen/ H&M 

Kampanju prati i kratak video, sniman u Los Anđelesu, koji je posvećen ženama koje se konstantno susreću sa tuđim mišljenjem. Zvezda videa, bežeći od buke koju proizvodi tuđe mišljenje, uranja u vodu, gde u tišini pronalazi snagu i vraća se na površinu još jača. Muzika u videu predstavlja cover legendarne pesme grupe Depeche Mode “Enjoy The Silence” u izvođenju američke umetnice Fousheé.

beli kupaći
Print Screen/ H&M