Rita Ora (30) britanska pevačica albanskog porekla poznata je po svom veoma upečatljivom stilu. Muzičku karijeru je započela 2007. kada se pojavila u pesmi Dejvida Krejga "Awkward", međutim pravi uspeh kreće njenim poznanstvom sa Džej Zijem.

Postala je muza mnogim kreatorima, a njen rok-šik stil osvojio je mnoge. Tako je bilo i ovog puta kada je uslikana da snimanju spota u Australiji.

Pevačica je ovih dana vredno radila na snimanju spota za svoju novu pesmu, za koji je strpljivo pozirala u roze kabrioletu, a ono što je svima zapalo za oko je njen stajling. Rita je prošetala ulicom u beloj majici, lateks pantalonama i visokim čizmama na štiklu, dok je kosu podugla u neobaveznom fazonu. Čitav izgled je uotpunila zlatnim ogrlicama i narukvicama kao i kaišem u rok stilu. Na licu je imala jaku šminku, "smokey eye" i crveni karmin.

Rita Ora
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Fantastičan stajling", "Opasna devojka", "Danas si prelepa", "Izledaš fenomenalo u ovoj kombinaciji", "Pantalone su sjajne", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija na kojima je slavna pevačica.

Pevačica je zaista izledala "opasno" dobro u ovoj odevnoj kombinaciji, a bila je primetna i samouverenost koju je pevačica imala na snimanju. Njeno zadovoljstvo videlo se i u njenom osmehu koji nije skidala sa lica, iako je nedavno bila akter skandala.

Naime, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, iako je pevačica nakon dolaska u Veliku Britaniju trebala da bude u izolaciji. Proslavu je navodno prekinula policija, koju su pozvali zabrinuti susedi.