Neka od poznatih lica su se pojavila na dodeli nagrada lično, bilo nominovani ili voditelji, ali većina je ipak spektakl Zlatnog globusa pratila iz ušuškanosti svog doma, a luksuzne haljine i odela nosili su u svojoj dnevnoj sobi.

Iako je dodela bila većinom virtuelna nije ujedno značila i manjak inspiracije zvezda. Naprotiv, iskoristili su savršenu priliku da svoje svečane stajlinge konačno negde i pokažu! 

Slavne glumice za ovu priliku su odabrale elegantne kreacije poznatih modnih kuća, a Salma Hajek, Margo Robi i Rene Zelveger nije bilo šanse ne primetiti zbog količine glamura koji su donele ovogodišnjoj dodeli. 

Salma Hajek ponela je jarko crvenu plisiranu haljinu modne kuće Aleksander Mekvin, koja je zbog boje najviše pristajala njenom tamnom tenu. Uz diskretnu šminku, nakit i frizuru Salma je zablistala u punom sjaju!

Salma Hajek zlatni globus
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Margot Robi ponela je naizgled jednostavnu haljinu, zanimljivog printa i dubokog šlica. Njena plava stilizovana kosa i diskretna blistava šminka i ten oduševili su sve na crvenom tepihu. 

Margot Robi zlatni globus
Todd Williamson / Zuma Press / Profimedia 

Rene Zelveger se odlučila za klasična i elegantnu haljinu koja je prigrlila sve njene obline. Korset i kratka paž frizura su uvek savršeni pogodak!

Rene Zelveger
Christopher Polk / Zuma Press / Profimedia 

U galeriji ispod možete pogledati neka od sinoćnih izdanja slavnih lepotica.

AFP / AFP / Profimedia, HFPA / Zuma Press / Profimedia Modne kreacije slavih zvezda na ovogodišnjoj dodeli nagrada Zlatni globus

Instagram je sinoć takođe goreo od kreacija slavnih za ovu svečanu priliku zbog koje su zbog epidemiološke situacije, ipak odlučili da isprate iz svojih domova. 

U nastavku pogledajte toalete koje su slavne dame izabrale...