Kada kraljica ulične mode, Kejti Holms, iz dana u dan nosi isti stil farmerki, jasno je da je reč o početku trenda koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku.

Proslavljena glumica je, naime, dva dana zaredom viđena u chic sivim farmerkama, pokazujući koliko su praktične i jednostavne za stilizovanje. Pored toga, jasno je da ih možemo nositi u svim prilikama, jer je Holmes u njima viđena u casual izdanju, a zatim i na crvenom tepihu.

Kejti Holms u sivim farmerkama

Sive farmerke Holms je prvo obukla na premijeri drame 'Our Town'; izabrala je malo tamniji model ravnih nogavica koji je laskao njenoj liniji i delovao beskonačno udobno. Visok struk i ovakav opušteni kroj savršena su opcija za dane kada vam je važan osećaj lakoće u nošenju odeće, bez žrtvovanja stila i elegancije.

Kejti Holms
Lev Radin/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Holms ih je upotpunila chic krojenim blejzerom u smešnoj boji sa zlatnim dugmićima i jaknom od devine dlake brenda Blaze Milano. Stajling je upotpunila najomiljenijom glamuroznom obućom ove sezone - slingback cipelama udobne kitten pete u crnoj boji.

Sive farmerke nosive su u svim prilikama

Dan kasnije, u istim farmerkama, Holmes je otišla u kupovinu, kombinujući ih sa ženstvenom belom bluzom dugih rukava, smešnom torbom brenda Loewe i njoj omiljenim baletankama koje će i ove sezone dominirati street style kombinacijama.

sive farmerke
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Osim Kejti Holms, popularnost sivih farmerki potvrdili su i renomirani dizajnerski brendovi koji su ih u velikoj meri uključili u najnovije kolekcije.

Hit na modnoj pisti

U španskom Loeweu sive farmerke zamenjuju kancelarijske pantalone, dok je kod italijanskog Diesela siva najpoželjnija u formi izbledelog kompleta. Sivom traperu u Dioru, dizajnerka Maria Grazia Chiuri je udahnula ženstvenu notu, stvarajući istovremeno chic i ležeran komplet od suknje i jakne.

Viđene su i u trendi modnim kombinacijama na nedavno održanoj Nedelji mode u Kopenhagenu, gde su ih modne zaljubljenice nosile s topovima i japankama, majicama i efektivnim crvenim tenisicama ili u elegantnijem spoju sa belim košuljama.

Sve navedeno jasno nam daje do znanja da je pravo vreme da obogatimo svoju kolekciju barem jednim parom farmerki ovog stila kako bismo spremno dočekali hladnije dane i uvek imali komad koji lako možete kombinovati sa svime što imate u ormaru.