Španska kraljica Leticija je još jednom demonstrirala svoj istančan modni ukus tokom svog tradicionalnog letnjeg odmora na Majorci, kombinujući nostalgične dizajne inspirisane sedamdesetim sa modernim detaljima

Nakon što je sa porodicom bodrila španske sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu, španska kraljevska porodica preselila se na svoje omiljeno mediteransko ostrvo gde provodi godišnji odmor.

Kraljica Leticija sa porodicom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U nedelju uveče, kraljevska porodica, uključujući kralja Felipea VI, kraljicu Leticiju, njihove ćerke princezu Leonor i infantu Sofiju i druge članove porodice, uživala je u opuštenoj večeri u restoranu Mia u luci Portitxo. Ovoga puta, infanta Sofija je iz maminog ormana izvukla običnu haljinu Zara, dok se princeza Leonor odlučila za košulju-haljinu sa printom.

Laskava haljina prelepe kraljice

Kraljica Leticija je zablistala u ekskluzivnoj haljini iz kolekcije proleće/leto 2025. koju je dizajnirala Virdžinija Vald. Haljina pod nazivom 'Brisa' ističe se svojim midi krojem, uklopljenim dizajnom sa okruglim dekolteom i širokim naramenicama i asimetričnim porubom koji dodaje dinamiku laskavoj silueti. Ono što posebno privlači pažnju je živopisan cvetni print u nijansama roze, fuksije i bele, koji dočarava estetiku kasnih šezdesetih i ranih sedamdesetih godina prošlog veka.

Kraljica Leticija
LALO YASKY / Bestimage / Profimedia 

Uz haljinu, kraljica je nosila ravne zlatne sandale i roze clutch torbu španskog brenda Feel Mallorca izrađenu od tradicionalne balearske Ikat tkanine, koja košta 47 evra. Ovaj detalj ne samo da upotpunjuje odeću, već i odaje počast lokalnoj kulturi i zanatstvu, čemu kraljica Španije posvećuje veliku pažnju.

Izvor: tportal.hr/ Wanted Vanja Pajović