Tokom jučerašnjeg dana, u Parizu se odigrala retrospektivna revija modne marke Vetements kolekciju za proleće/leto '19. Te iste godine, Demna Gvasalia, koji je osnivač brenda zajedno sa svojim bratom, prihvatio je poziv da postane kreativni direktor čuvene francuske kuće Balenciaga, napuštajući porodični posao. Na mestu izvršnog direktora ostao je Guram Gvasalia, koji se danas vratio na pistu Nedelje mode u Parizu nakon kratke pauze.

Jelena Karleuša je imala priliku da prošeta revijom Vetements, deleći pistu sa mnogim svetskim zvezdama. Na ovaj način, postavila je sebe u središte globalne modne scene, prepoznata od strane istaknutih ličnosti iz sveta mode.

Povratnička revija okupila je razna imena sa svetske scene među kojima su pistom, pored Jelene, prošetali glumica Marcia Cross, Georgina Rodriguez (žena čuvenog fudbalera Ronalda), Valentina Ferrer (supruga poznatog latino pevača J Balvina) kao i svetski poznati top modeli Natalia Vodianova & Winnie Harlow, piše Journal.

Na lokaciji koja je do zadnjeg momenta držana u tajnosti prvi red revije bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode i muzike a među njima i reper Tyga, kao i pevač J Balvin. Vetements medju svojim ambasadorima godinama unazad okuplja zvezde poput Madone, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner a sada je sa njima, kao regionalni superstar, saradnju sklopila i Jelena Karleuša.

Njen modni izraz odavno je poznat i van granica Balkana što je i potvrdio i poziv za ovako veliki modni događaj u prestonici Francuske. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju. Nakon ove revije Jelena veče produžava na još jednom važnom modnog događaju, i to za jedan od najhot novih modnih brendova na svetskoj sceni.

Bonus video

Evo šta se dešavalo iz kulisa revije u Parizu instagram/zoranbirtasevic

Izvor: Journal/ Wanted A.N.