Znamo da je, kada je moda u pitanju, TikTok prava riznica trendova. Dokaz za to su različiti stilovi odevanja koje ističu modne ličnosti na društvenim mrežama, kao što su 'čudna devojka', 'kancelarijska sirena' ili 'tomato devojka'.

Takođe ne oklevaju da istaknu trendi komade po pristupačnim cenama i otkriju modne savete za nadogradnju vašeg stajlinga. Jedan od modnih saveta odnosi se na oblačenje po Veneri.

Dok naši solarni i lunarni znaci, kao i naš ascendent igraju glavnu ulogu u horoskopu, određenu moć nad našom garderobom ima znak Venera.

oblačenje po veneri
Profimedia 

Pošto je Venera planeta koja predstavlja ljubav, lepotu, ali i šarm, tiktokeri tvrde da ako se oblačimo u skladu sa znakom u kome je bila Venera u trenutku našeg rođenja, naš stil odevanja će se značajno poboljšati, a bićemo i privlačniji.

Ovaj modni koncept jasno radi jer ima preko 210 miliona pregleda pod oznakom #dresslikeyourvenussign. Sve što treba da uradite je da pogledate u kom znaku je bila Venera u vreme vašeg rođenja, a zatim da saznate na TikTok-u kom stil odevanje to pristaje.

Trend oblačenja prema Veneri TikTok/leahchristinne

Svaki horoskopski znak ima jedinstvenu stilsku karakteristiku, pa ako, na primer, imate Veneru u Škorpiji, osećate se dobro u senzualnim i provokativnim tkaninama poput kože i čipke, a one žene sa Venerom u Strelcu bi se najživlje osećale u nepretencioznoj i lepršavoj odeći u boho stilu. Venera u Vodoliji bi bila nekonvencionalan trendseter, dok bi Lavov stil bio drečav i razmetljiv.

moda 0658736361.jpg
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izvor: tportal/ Wanted V.P.