Uoči praznika, Selena Gomez je tokom vikenda u Parizu pokazala dva savršeno svečana izgleda za žurke - oba sa istom svetlucavom torbicom iz Aupen-a, brenda torbi koji je postao holivudski hit poslednjih meseci.

Prvo, stilizovala je svoju čudesnu torbu sa Valentino blejzerom od crnog tvida ukrašenim svetlucavim detaljima, dopuštajući sakou dužine butina da bude u službi mini haljine i upotpunjuje izgled sa Jimmy Choo sandalama.

Selena nosi torbu obloženu cirkonima
Aissaoui Nacer / Yaya / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kasnije istog dana, pokazala nam je formalniji način da nosimo torbicu spremnu za zabavu na venčanju bivšeg Samjuela Krosta, uparivši je sa klasičnom crnom haljinom, mango kaputom od veštačkog krzna i poluprozirnim čarapama Wolford.

Iako je Gomez možda najveća slavna obožavateljka brenda sa sedištem u Bruklinu, ona nije usamljena u svojoj zahvalnosti za male torbice.

Selena nosi Aupen torbu
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njena najbolja drugarica, Tejlor Svift je dva puta pokupila crnu Nirvanu, uključujući i izlazak sa Travisom Kelsijem u oktobru, dok je zakrivljena Fearless viđena na rukama Kajli Džener, Gabrijel Union, Karli Klos i Dženifer Lorens.

U međuvremenu, Hejli Biber i Olivija Rodrigo su zaljubljene u Purpose model, tanak, kosi model koji je takođe primećen na Gal Gadot i Dakoti Džonson.

„Pod uticajem umetnosti i arhitekture, želeli smo da se odmaknemo od ideje savršenstva i prihvatimo nepravilnosti i da zaista cenimo lepotu sa svim njenim manama“, rekao je Aupenov dizajnerski tim – koji je odlučio da ostane anoniman – nedavno za Page Six Style svoje torbice. prepoznatljive asimetrične modele.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Torba Longchamp Tiktok/jungledamata


Izvor: Wanted/ A.N.