Već nekoliko sezona za redom svedočimo neosporivoj dominaciji živih boja među modnim trendovima. Među njima se posebno ističu zelena, ružičasta, plava i narandžasta, kakve su popularizovali hit komadi brendova Bottega Veneta, Balenciaga, Valentino i Jacquemus, kao i mnogi drugi luksuzni modni brendovi. Izražajni dodaci u ovim upečatljivim bojama postali su apsolutni must-have, a haljine u upadljivim bojama postale su neizostavan deo najvažnijih svetskih crvenih tepiha.

Kada su u pitanju letnje kolekcije, narandžasta je boja kojoj se uvek rado vraćamo čim temperature počnu da rastu. Prema aktuelnim kolekcijama, različite nijanse narandžaste i dalje su među najpoželjnijim bojama sezone, bilo da su u pitanju detalji, obuća ili letnji komadi odeće.

Elegantne narandžaste haljine ili kombinezoni odličan su izbor za posebne prilike u predstojećim mesecima, a ovom bojom rado upotpunjavamo i naše svakodnevne odevne kombinacije. Kul detalj poput narandžaste marame, torbice, naočara ili cipela će vam osigurati da čak i vaša najosnovnija kombinacija izgleda stylish i sigurno nećete proći neprimećeno. U nastavku vam predstavljamo neodoljive narandžaste komade iz aktuelne ponude koji su nas osvojili na prvi pogled!

ZARA Narandžasti komadi za leto 2023

 Bonus video:

Napravite top od marame za 1 minut Instagram/claudyamoreira