Od nakita do zanimljivih modnih dodataka: ova lista uključuje sve trenutno najtraženije modne artikle. Iako će vas neke informacije verovatno iznenaditi, Internet ne laže i pamti sve pretrage širom sveta

Iako možda ne biste rekli po onome što vidite na ulicama svog grada, pa čak ni kada skrolujete po Instagramu i drugim društvenim mrežama u nadi da ćete pronaći inspiraciju za stil – lista najpopularnijih odevnih predmeta i modnih dodataka prema Google pretragama je stigla.

Prema istraživanju Lyst-a, ovo je lista najtraženijih stavki prema količini njihovog pominjanja.

Uniqlo okrugla mini torba

Ove sezone it komad je torbica vrhunskog brenda Uniqlo, koja se može naći po izuzetno povoljnoj ceni od samo 17 evra. U pitanju je crossbody torbica u obliku banane, koja je napravljena od najlona, zbog čega izgleda sportski i cool.

Uniqlo torba.
Uniqlo 

Dostupna je u deset boja, a o njenoj popularnosti svedoči podatak da je u poslednjih 18 meseci rasprodata sedam puta.

Rick Owens Kriester sunčane naočare

Iako ove naočare nose samo oni najhrabriji, njihov retro vibe obožavaju pripadnici generacije Z.

Rick Owens je američki dizajner koji kreira kolekcije inspirisane gotičkom estetikom u svojoj bazi u Parizu. Zbog njegovog izraza nazivaju ga 'Gospodarom tame', a njegova estetika je spoj mode i sportske odeće bez rodnih obeležja.

Skims Sculpt bodi

Brend popularne Kim Kardašijan jedan je od najpoznatijih brendova pod vođstvom popularne osobe. Namenjene ženama sa oblinama i ženama koje žele da se osećaju i izgledaju dobro, kolekcije su izuzetno tražene i imaju veoma dobre kritike.

Skims bodi čini figuru vitkijom i funkcioniše kao neka vrsta steznika, a žene tvrde da je udoban za nošenje.

Popularna Kardašijanka je obezbedila da svaki njen korisnik može da pronađe pravu veličinu, tako da brend ima praktično jednaku distribuciju između 2XS i 4XL. Pored toga, kolekcija 'Fits Everybody' se može pohvaliti mogućnošću rastezanja do četiri veličine, što omogućava potrošačima da je nose i tokom periodima u kojima njihovo telo proživljava promene.

MSCHF velike crvene čizme

Ove čizme bi vas mogle podsetiti na vrstu obuće koju vidite u crtanim filmovima, ali je upravo u tome jeste caka! MSCHF je eksperimentalni modni brend koji voli da kreira svoje proizvode na način da ostave utisak na gledaoca, pozitivan ili negativan. Međutim, njihova cena od 350 američkih dolara je svakako previsoka za mnoge gumene čizme, ali ovde je reč o nečem posebnom.

"Crtani film je apstrakcija koja nas oslobađa ograničenja stvarnosti“, objasnio je brend i u šali dodao da čizme ispuštaju „boing“ zvuk kada se neko udari nogom, baš kao u crtanim filmovima.

Diesel Denim maxi suknja

Ako kombinujete dva trenda sezone, rezultat će najverovatnije biti ova Dizel suknja koja kombinuje najpopularniji materijal sezone - teksas i suknju maksi kroja!

Nakon obeležavanja hladnih meseci, teksas suknje se često viđaju sa dolaskom proleća, a postoji bezbroj načina da ih kombinujete.

Diesel Denim maxi suknja
diesel 

Minđuše Bottega Veneta

Bottega Veneta je italijanski brend koji već godinama kombinuje italijanski minimalizam i tradicionalni pristup modi. Pokrivaju svaku sferu mode, od odeće do modnih dodataka.

Ova modna kuća iz Vićence se može pohvaliti portfoliom nekih od najpoželjnijih dodataka na svetu, posebno torbi i odnedavno nakita.

Minđuše Bottega Veneta
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ove minđuše u obliku suza od čistog srebra možete pronaći po ceni nešto višoj od 560 evra i svakako su upečatljiv detalj koji neće proći bez komplimenata.

Adidas Gazelle patike

Zbog popularnosti koju poslednjih meseci uživa Adidasov model patika Samba, Gazele su i dalje broj jedan. Nedavno je Adidas udružio snage sa italijanskim brendom Gucci, a popularne 'gazelice' nastale su u novom ruhu.

Ove sportske i šik patike vole it devojke, a zbog svoje jednostavnosti često su izbor žena širom sveta koje vole da ih nose u različitim prilikama.

Weekday Astro farmerke širokih nogavica

Takođe još jedan predmet koji kombinuje trendove sezone: teksas i oversized!
Ovaj model španske modne kuće vole ljubitelji uličnog stila, a pristupačna cena njihovih farmerki je još jedan razlog zašto su toliko popularne.

Weekday Astro farmerke širokih nogavica
weekday astro 

Torba Alaia Le Coeur

Ova torbica je draga mnogim romantičnim dušama upravo zbog svog srcolikog oblika. Uspešno je osvojila poznate dame poput Francuskinje Tine Kunaki i pop zvezde Selene Gomez, a po ceni od 790 evra na nju nisu ostali imuni ni mnogi influenseri.

Alaia torba u obliku srca.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Visoke patike MM6 Maison Margiela x Salomon Cross

Visoke patike iz saradnje francuskog luksuznog brenda MM6 Maison Margiela sa sportskim brendom Salomon nisu mogle proći nezapaženo. Ove ukrštene visoke cipele za trčanje i planinarenje imaju jezičak za povlačenje na peti, kao i logo na jeziku, što ih čini veoma privlačnim izborom za sve ljubitelje boravka u prirodi.

MM6 Maison Margiela x Salomon Cross patike.
Maison Margiela 

Izvor: tportal.hr