Trendovi u svetu mode se stalno menjaju, pa se tako u u centru pažnje često pronađe neki novi komad ili detalj. Pri tom se uglavnom priča o pristupačnim high-street brendovima poput Zare, te su videa poput Zara Haul jedna od najpopularnijih. Od pre nekoliko dana, TikTok bruji o triku koji je osvojio sve ljubitelje španskog brenda koji sada u ponudi ima i mogućnost personalizovanja torbe.

Zara sada nudi opciju personalizovanja torbi Tiktok/meliha.kyvn

Naime, modelima možete dati lični pečat, i to upisivanjem vlastitih inicijala. Iako je Zara na lošem glasu zbog prekomerne proizvodnje odeće i modnih dodataka, zbog čega se verni kupci osećaju stopljeno u masi, čini se da traži nova rešenja za to da se osetite posebno s njenim modnim dodacima, ali i da ih nosite duže.

Zara personalizovana torba inicijalima.
ZARA 

Kako personalizovati Zara torbu inicijalima?

Sve što kupci treba da odaberu jeste željeni model torbe i natpis koji na nju žele da stavite. Modeli variraju od većih i prostranih do manjih dnevnih torbica, a osim na direktno na nju, inicijale možete da stavite i na kaiš tašne.

Inicijali na kaišu Zara torbe.
ZARA 

Personalizovane torbe zasad su dostupne samo u nekim evropskim zemljama, ali verovatno nećemo morati dugo da čekamo njihov dolazak na srpsko tržište.

Zara od sada ima mogućnost personalizovanja komada.
ZARA