Naša najpoznatija influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić o kojoj su pisali i Daily Mail i Vogue česta je gošća prestižnih modnih revija.

Nedelja muške mode u Milanu traje već nekoliko dana, a pored sjajnih kolekcija poznatih brendova, imali smo priliku da vidimo i izdanje naše influenserke koja nije propustila ovo modno dešavanje.

Svaki njen korak privlači ogromnu pažnju javnosti, a Tamaru su na ulazu na reviju dočekali paparaci pred kojima je rado pozirala, a kasnije je sedela u prvom redu do modne piste.

Tamara Kalinić u majici sa ofingerom.
Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kalinićeva je na revijama nosila nekoliko chic outfita, a najviše pažnje je privukla Tamarina kombinacija za reviju JW Anderson.

Njen autfit je samo naizgled jednostavan, a zapravo je krio jedan neobičan detalj koji je sastavni deo sastavni deo JW Anderson kolekcije za proleće/leto 2023 koja je prikazana u septembru prošle godine, na Nedelji mode u Londonu.

Reč je ofingeru okačenom naopako na rubu neon majice, a ovo nije nimalo čudno za ovu modnu kuću s obzirom da je u pitanju brend koji voli da pomera granice nesvakidašnjom estetikom.

Na njihovim revijama, u odeću su često utkani neočekivani detalji, poput rama bicikla, delova skejtborda i tastature, a sada i ofingeri.

Inače, Tamara Kalinić je tokom ove Nedelje muške mode prošetala još jedan neobičan look na Fendi reviji. Naime, influenserka se pojavila u pletenoj haljini i lakiranim čizmama nebesko plave boje sa platformom, a uz sve je ponela crnu tašnu trvdih i ravnih ivica čiji dizajn podseća na aktovku.

Tamara Kalinić u pletenoj haljini i lakovanim čizmama.
Simone Comi/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!