Jelena Karleuša nebrojeno puta je sve oduševila moćnim stilom koji su često kopirale čak i svetske zvezde, a bila je i muza svetskim dizajnerima. U više navrata je spajala nespojivo, kombinovala i najriskantnije komade i nosila sve na takav način da ne čudi što uz njeno ime stoji i titula kraljice stila.

Slavna pevačica nije razočarala ni kada je reč o dočeku 2023. godine, kada je nastupala u Hajatu, a fotografije sa lica mesta samo su pokazale da je još jednom "obrnula igricu". 

Tako je najpre sve oduševila glamuroznim srebrnim izdanjem u stilu holivudskih diva sa daškom modernog. Maksi haljina bez bretela savršeno je isticala njene obline, a look je zaokružila rukavicama koje su dale svemu otmeniji i elegantniji ton.

Međutim, ovo je bilo samo "zagrevanje". Jelena se potom ispred Hajata pojavila u uskim crnim pantalonama i bundi od veštačkog krzna sa zanimljivim naramenicama. 

Odvažno, drugačije, sexy... kako na drugi način opisati njeno izdanje koje je, iako minimalističko, čista modna desetka.

Jelena Karleuša pojavila se u Hajatu u crnom od glave do pete.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Potom smo lepu pevačicu mogli da vidimo u scenskom kostimu u kojem je delovala više nego zanosno. Posebno je bio zanimljiv head piece sa perjem koji je odavao "vajb" Rio De Ženeira. Providni kombinezon sa šljokicama samo je na najlepši način naglasio Jeleninu liniju.

jelena karleuša pojavila se u kostmu sa perjem.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

I naravno, za sam kraj, Jelena je ostavila srebrni holo kombinezon poznatog brenda. S obzirom da je poznato da slavna pevačica ima veoma energične nastupe, te da ništa nije slučajno kada ih planira, zanimljiv materijal reflektovao je svetlo i činio da Jelena sija poput zvezde.

Jelena Karleuša pojavila se u srebrnom kombinezonu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Nema sumnje da je slavna pevačica još jednom opravdala očekivanja svih koji su bili na njenom nastupu, a stilom je, očekivano, zadala modnu lekciju svima.

Jelena Karleuša novogodišnja izjava Kurir

Inače, interesantno je da su mnogi komentarisali da je više nego očigledno bila inspiracija i Teodori Džehverović koja je ove godine nastupala ispred Skupštine.

teodori džehverović je inspiracija bila jelena karleuša.
ATA Images 

Njen kostim neodoljivo je podsećao na ono što je Jelena priredila posetiocima za doček 2022. te smo sigurni da će i u 2023. nastaviti da inspiriše sjajnim odevnim kombinacijama.

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!