Megan Markl i princ Hari u Njujorku su se pojavili na dodeli nagrada Ripple of Hope. I dok je on za svečanost odabrao kombinaciju tamnoplavog odela i plave kravate, Megan Markl plenila je pažnju u beloj Louis Vuitton haljini. Haljinu ističe nekoliko detalja - elegantan tulipan kroj, prorez i tzv. Bardot izrez koji otkriva ramena.

Megan Markl i princ Hari u Njujorku.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jednostavnu belu haljinu kombinovala je uz crne lakovane salonke i clutch torbu, a za nakit je odabrala dijamantske minđuše, par narukvica i prsten za koji mnogi ističu koliko je značajan. Naime, Page Six piše kako je reč o prstenu izrađenom od dijamanata koji su nekada bili u vlasništvu princeze Dajane.

Megan Markl i princ Hari u Njujorku
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nalazili su se na prstenu koji je pokojna princeza naručila 1996., kao zamenu za svoj verenički prsten nakon razvoda od današnjeg kralja Čarlsa III. Megan je ovaj prsten poslednji put nosila na prijemu na svom venčanju 2018.

Sada neki smatraju da je ovaj njen potez sa prstenom još jedan pokušaj da očuva poljuljane veze sa kraljevskom porodicom. S druge strane, u komentarima su mnogi primetili da je Megan iskopirala Kejt, koja se nedavno pojavila takođe u haljini golih ramena, sa izraženim šlicom i komadom nakita princeze Dajane.

Megan je kosu stilizovala u tzv. sleek bun, odnosno zalizanu punđu. Takva frizura je popularna poslednjih nekoliko sezona, a na društvenim mrežama kruže razni tutorijali kako je napraviti. Za Megan je to jedna od frizura s koju često voli da nosi.

Kao i u modnom izboru, i kod odabira make upa držala se jednostavnosti pa je usne naglasila nude ružem, a oči laganim zemljanim tonovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!