Kejt Midltonne prestaje da oduševljava svojim modnim odabirima. Vojvotkinja dobro zna da dobar stil ne zavisi od toga da li nosite skupe komade, što je još jednom demontstrirala prilikom posete dečijeg centra "Colham Manor" u Kembridžu.

Za ovu priliku odabrala je neodoljivu zelenu Mango haljinu A-kroja od tanke vune koja košta samo 4 hiljade dinara. Look je upotpunila crnim kaišem, kao i Hobbs kaputom, Jimmy Choo clutch tašnicom i Gianvito Rossi salonkama u sličnoj nijansi, a posebnu draž dale su minđuše u obliku kruške marke Kiki McDonough.

Kejt Midlton je oduševila sve vunenim haljinama koje često nosi u poslednje vreme.
GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia 

Vojvotkinja je i u ovako jednostavnoj kombinaciji izgledala fantastično i plenila pažnjom, te ne čudi što milioni žena pokušavaju da iskopiraju njen stil. 

Inače, nadimak "štedljiva vojvotkinja" nije dobila slučajno. Kejt ne samo da nema problem da omiljene komade nosi iznova i iznova, već se ne libi da u svoj garderober uvrsti i komade iz "high-street" brendova koji su dostupni "običnim" ljudima. 

Isto važi i za obuću, te smo je u više navrata mogli videti kako u modelima koji su veoma pristupačni i staju svega par hiljada dinara. Kada je reč o njenom poslednjem izdanju, Kejt je pokazala da i te kako prati trendove, jer su vunene midi i maksi haljine hit sezone, ali i da nije potrebno da imate komade od hiljade evra da biste izgledale sofisticirano i elegantno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!