Pantalone sa širokim nogavicama apsolutne su vladarke sezone. Nevezano da li su u pitanju cargo, palazzo, kilote ili nešto sasvim četvrto, jedno je sigurno - zaljubljenice u modu već su ih uvrstile u svoj stil, i ne čudi što je to tako - lako se kombinuju, skrivaju eventualne kilograme i izgledaju tako moćno nevezano da li ih nosite preko dana ili uveče. 

Pantalone sa širokim nogavicama mogu se kombinovati sa različitom obućom.
Instagram 

Međutim, kod ovakvih modela mnoge dame naišle su na jedan drugi problem. Često se postavlja pitanje na koji način ih kombinovati, odnosno, uz koju obuću, a mi vam donosimo mali vodič uz pomoć kojeg ćete rešiti sve nedoumice i uvek izgledati za čistu desetku.

Široke pantalone + mokasine

kendal džener kombinuje pantalone sa mokasinama.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Ništa se ne kombinuje tako dobro uz klasične pantalone sa širokim nogavicama kao mokasine. Obuća koja vlada ulicama već drugu sezonu idealan je izbor kada želite da spojite stil i udobnost, i budite sigurni da ćete u ovakvom outfitu izgledati svetski.

Cargo pantalone + vrtoglave štikle 

Tifani Hsu obožava nespojevi komebinacije.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Visoke potpetice su sjajan izbor ukoliko ne želite da vam se nogavice vuku po podu, a i kada vam je potrebno da izgledate elegantno. Sa druge strane, čak i klasične kargo pantalone možete pretvoriti u elegantniju kombinaciju ukoliko ih kombinujete sa visokim potpeticama kao što je to na gornjem primeru učinila dizajnerka Tifani Hsu. 

šrioke pantalone sjajno se kombinuju uz štikle.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Široke pantalone + platforme

Viktorija Bekam, "mama širokih pantalona" nebrojeno puta je pokazala kakvu obuću najbolje kombinovati uz ovaj trendi model. Ona veoma često bira obuću sa platformom, zbog čega dobija na visini, deluje vitkije, i daje svojim autfitima dašak 70-ih. 

Široke pantalone + duboke patike

Inspirišite se trenovima u svetu patika, a evo i  5 modela koje ćemo nositi 2023. godine.
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ove jeseni, posebno su popularne Nike Air Jordan, a slavne trendseterke nebrojeno puta su pokazale na koji način ih možete kombinovati. Bilo koji chunky ili retro model, ili pak starke, učiniće čuda za vaš autfit i dati kežual prizvuk kombinaciji, te nemojte izbegavati da se poizgrate i na ovaj način.

Chunky modeli sjajno pristaju uz široke pantalone.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Elegantne pantalone/farmerke + vojničke čizme

Elegantnije pantalone ili farmerke sa širokim nogavicama fantastično izgledaju uz martinke ili chunky čizme, te nemojte oklevati da ih kombinujete na ovakav način. Na ovaj način se čak i najelegantniji komadi pretvaraju u cool kežual look, koji će privući sve poglede.

Široke nogavice + kaubojke

kaubojke možete kombinovati uz široke pantalone.
screenshoot/instagram 

Kaubojke su defintivno hit jeseni, a posebno dobro izgledaju uz pantalone širokih nogavica. Za drugačiji look, možete uvući nogavice u čizme i tako postići klasičan "riding look", i na taj način vizuelno promeniti i dizajn pantalona, ali i inaglasiti struk.

Takođe, bez obzira na to koje cipele birate uz svoj autfit, ako izaberete kontrast boja, one će se sigurno istaći, a vi ćete izgledati edgy i stylish bez previše truda.