Ne postoji ništa što modna scena voli više od party haljine, a čini se da su modeli sa detaljima perja prebacili sve reflektore na sebe kada su u pitanju elegantne prilike. Jelena Karleuša odlučila se da ponese upravo takvu i to u beloj boji. Iako haljina ima svoju jedinstvenu estetiku neodoljivog perja, može se pohvaliti ležernim krojem koji lepo pristaje uz telo.

Naime, kako mnogi kažu - žena sa najviše stila na našim prostorima, ponela je model na jedno rame i dužine do poda bogato ukrašena perjem duž svih rubova.

Slavna pevačica nas je i ovoga puta oduševila modnim izborom, a čini se da mišljenje dele i njeni fanovi. 

"Brutalno ti stoji to što si obukla i mnogo lepše nego kad si razgolicena", "Wow, predivno", " Volim tvoje haljine", bili su samo neki od komentara na fotografiju u ovoj kreaciji.

Karleuša je ovu haljinu odabrala za specijalan događaj - proslavu rođendana svojih ćerki Atine i Nike u Beču. Na svom Instagramu Jelena je objavila snimke s rođendanske večere iz jednog restorana na kojima se mogu videti slavljenice, njena tetka Danijela, kao i saradnik i prijatelj Zoran Birtašević.

Ne sumanjmo da će vam ova haljina koju je ponela Jelena Karleuša biti u mislima za svaki predstojeći party, a za više inspiracije za sezonu žurki pogledajte video u nastavku!

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojim miljenicama Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!