Tamara Kalinić nebrojeno puta je oduševila sve svojim modnim izdanjima. Ipak, sada se čini da je ponovo "obrnula igricu", jer haljina u kojoj je prošetala crvenom tepihom na Festivalu u Veneciji je bukvalno sinonim za glamur i stil.

Naime, najmoćnija Srpkinja u svetu mode pojavila se na premijeri filma "Monika" italijanskog reditelja Andrea Palaora i Argentina 1985 Santjaga Mitra.

Tamara Kalinić oduševila je izdanjem na festivalu.
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Tamara je prošetala u zavodljivoj kreaciji od pliša i tila na kojoj su se preplitale crna, plava i ljubičasta boja, a duboki dekolte i providni detalji na najepši i najelegantniji način naglasili su njene obline.

Look je upotpunila elegantnom ogrlicom i visećim minđušama, kao i niskim repom koji je savršeno komplementirao celokupno izdanje.

Inače, Tamara se nešto kasnije pojavila u potpuno drugačijoj haljini koja je oduševila sve trendsetere. Lepa influenserka se odlučila za kratku Valentino pink haljinu sa šljokicama uz koje je ponela i neodoljive lakovane cipele sa platformom u istoj nijansi.

Malo je reći da je slavna Srpkinja privlačila pažnju na svakom koraku, a gotovo je sigurno da je ovo samo početak fantastičnih izdanja koje je pripremila za boravak u Veneciji. A kako se njen stil menjao za sve ovo vreme, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Antonio Ahel/ATAIMAGES Modni stil uspešne influenserke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!