MARIJINE GOLE GRUDI UKRALE SU SVU PAŽNJU NA CRVENOM TEPIHU: Pored svih glamuroznih izdanja, svi pričaju SAMO O NJOJ

Filmski festivali postali su obavezan događaj koji ne propuštaju modni fanatici. Ovogodišnji 79. po redu u Veneciji otkrio je mnoga izazovna, elegantna, ali i neukusna izdanja.

profimedia-0718129361.jpg
Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kao i filmski festival u Kanu, godišnji filmski festival u Veneciji okuplja najpoznatije slavne dame koje blistaju u luksuznim haljinama. Ipak, praksa da barem jedna dama posebno privuče pažnju se nastavlja. Poslednjih godina su na tom tronu često kombinacije u kojima pojedine dame imaju samo jedan cilj - da šokiraju javnost.

image.jpg
Profimedia 

Na ovogodišnjem otvaranju, burne reakcije izazvala je italijanska manekenka i glumica Marija Karla Boskano koja se pojavila u providnoj crnoj haljini koja je potpuno otkrila grudi.

Isto tako, iako gotovo sve poznate dame koje kroče na crveni tepih stilizuju upravo stilisti, izgleda da nije toliko lako odgovoriti zadatku, pa se na listama često nalaze i oni koji promaše dress code prestižnog događaja.

Ipak, ovakva dešavanja su još uvek prava poslastica za sve modne ljubitelje, a legendarne Džulijen Mur, Ketrin Denev, kao i Rosio Munjoz Morales su dobile najviše komplimenata na izgled.

Filmski festivali postali su obavezan događaj koji ne propuštaju modni fanatici.
Alberto Terenghi/Venice20 / Sipa Press / Profimedia 

U nastavku pogledajte kako su poznate dame kročile na otvaranje filmskog festivala u Veneciji:

KIKA Press/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia Filmski festival u Veneciji 2022.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši