Glumica Dženifer Lorens zapažena je, ne samo zbog svojih glumačkih veština već i zbog svog besprekornog osećaja za modu. Njene modne kombinacije se pažljivo prate, pamte i, naravno, kopiraju.

Oskarovka ima osećaj za odabir sjajnih modnih komada, bezvremenskih klasika koji se mogu nositi godinama, a odišu beskompromisnom elegancijom i zavodljivim šikom.

Još jednom je to dokazala prošetavši ulicama Njujorka u maksi haljini krem boje, a onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano - trendi Njujorčanka je prošla pored nje u identičnoj haljini. Glumica je ženu u potpuno istoj haljini uočila izdaleka, isprva je delovala veoma iznenađeno, a onda se nasmejala, baš kao i slučajna prolaznica koja, po svemu sudeći, deli isti smisao za modu sa slavnom oskarovkom.

Dženifer Lorens u identičnoj haljini kao i prolaznica na ulicama Njujorka.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Haljina midaksi dužine, blago predimenzioniranog kroja, krem boje sa veoma tankim bretelama izgleda važi za pravi modni ulov. Savršena je za tople letnje dane, izgleda veoma šik ima i skoro neprimetne bočne džepove.

Koliko je praktična za leto dokazuje i to da ju je Dženifer nosila i nekoliko dana pre ovog susreta sa slučajnom prolaznicom. Tada ju je kombinovala sa bucket šeširom kariranog printa.

Dženifer Lorens obožava haljinu brenda La Garconne.
ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Dženifer je 10 godina bila ambasador luksuznog francuskog brenda Christian Dior, a stajlingom je redovno oduševljavala na crvenom tepihu. Naime, popularna bež haljina nosi potpis brenda La Garconne i njena cena je 625 dolara.