TikTok po imenu Džlijan Linč oduševla je korisnike popularne mreže nakon što je otkrila da je pronašla svoju venčanicu za samo 3,75 dolara, odnosno 417 dinara.

Džilijan iz Ohaja udala se za svog partnera s kojim je 13 godina u vezi, a mlada je za tu priliku odlučila da u prodavnicu polovne robe da potraži svoju haljinu. Kako je otkrila nije ni razmišljala o pronalasku venčanice u salonu.

"Pošto se trudim da štedim, to je bila samo opcija", rekla je ova mlada žena.

Džilijan i njen partner nikada nisu ni planirali veliko venčanje, te su se odlučili za intimnu ceremoniju  sa samo 30 gostiju u Arizoni, gde živi većina njihovih prijatelja i porodice.

Ova devojka inače na TikTok-u redovo deli svoje jeftine ulove, a kada je reč o haljini za venčanje, znala je da želi nešto jednostavno i belo. Nikako nije želela klasičnu belu venčanicu.

džilijan u venčanici od 400 dinara
TiKTok 

Nakon što je pretražila nekoliko prodavnica, buduća mlada je našla potpuno novu haljinu – sa etiketama, mesec dana pre venčanja. Prvobitno po ceni od 4,99 dolara u prodavnici polovne odeće, cena je snižena na samo 3,75 dolara.

U međuvremenu, stvarna maloprodajna cena za ovaj novi model nalik popularnim svilenim haljinama, nastao u saradnji dizajnerke Kamile Koeljo sa brendom Revolve iznosi 220 dolara.

S obzirom na to da haljina nije bila u njenoj veličini, Džilijan ju je platila skoro 30 puta više od prodajne cene prepravku -a to je sužavanje čitavih 110 dolara. Zatim je upotpunila izgled sa retro potpeticama od  dolara, a ukupna cena njenog svadbenog look-a iznosila je 121,75 dolara. U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda njena venčanica:

TiKTok Tiktokerka se venčala u haljini od 400 dinara

Stotine hiljada korisnika TikTok-a pratilo je početak njenog venčanja i pohvalilo ‘uštedu’ koju je postigla.

"Svaka čast, ovo je savršeno", komentarisala je jedna od korisnica Tiktoka. Šta reći, osim jedno veliko BRAVO za ovu devojku!