Jelena Karleuša ne prestaje da nas oduševljava trendi letnjim kombinacijama. Lepa pevačica podjednako blista i na bini i van nje, ali njeni kežual autfiti ipak izazivaju najveću pažnju jer iznova i iznova dokazuje da uz dobre aksesoare i najobičnija slip haljna može da bude transformisana u stilsku bombonu.

Naime, pevačicu su uslikali ispred suda, a ona je tom prilikom nosila crnu satensku midi haljinu sa tankim bretelama i šešir sa širokim obodom, a look je dodatno upotpunila crnim baletankama, maramom sa leopard printom i skupocenom Fendi torbicom.

jelena karleuša pojavila se u slip haljini i baletankama
Kurir/Zorana Jevtić 

Ešarpu od 600 evra potpisuje Louis Vuitton i deo je limitirane kolekcije, dok bi za jedan od najpopularnijih Fendi modela tašne trebalo da izdvojite oko 3.000 evra. Međutim, bez obzira na skupe aksesoare, Jelenin autfit je idealan da vas inspiriše za slična izdanja koja zaista lako možete iskopirati.

jelena karleuša ceo look upotpunila je zanimljivim aksesoarima.
Kurir/Zorana Jevtić 

Slip haljine godinama ne izlaze iz mode, a model kakav je ponela Jelena, sjajan je izbor tokom letnjih dana kada ne želite da vam se odeća lepi uz kožu, a opet hoćete da izgledate trendi.

jelena karleuša uslikana je ispred suda.
Kurir/Zorana Jevtić 

Primera radi, u Zari možete da nađete sjajne modele u boji koju poželite. Njihove haljine deluju skupo i luskuzno iako koštaju daleko manje- dostupne su po ceni od 4000 dinara.

Najbolje od svega je i to što daju beskrajne mogućnosti kombinovanja, te ih možete nositi i uz patike i uz vrtoglave potpetice, ili kao naša poznata pevačica - uz baletanke.

ZARA, Zara.com Slip haljine su ovog leta must have.

Jelena koju retko viđamo u ravnoj obući nedavno je "prošetala" krem model i to baš onakav kakav smo viđali da nose anđelina Džoli i Megan Markl. Sada se odlučila za klasične crne koje će svakom izdanju dati potrebnu dozu elegancije ali uz taj kežual šmek.

Jelena karleuša nedavno je nosila baletanke ali u krem boji.
ATA Images 

Jedno je sigurno, modni izbor Jelene Karleuše je nešto što će brojne dame jedva čekati da iskopiraju, a u galerji ispod podsetite se još nekih njenih sjajnih izdanja.

Instagram, pritnscreen/instagram Jelena Karleuša poznata je po više nego sjajnim modnim izdanjima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!